Imatge d'Alma Bollo a 'Supervivientes'

Alma Bollo, obligada a donar explicacions a 'Supervivientes' per la gran baralla

Els espectadors sentencien Alma Bollo després del que ha passat

La forta topada que van protagonitzar Alma Bollo i Bosco Martínez Bordiú aquesta setmana continua estant al punt de mira. Tot començava durant una de les proves, quan la filla de Raquel Bollo acabava explotant davant del que considera una autèntica injustícia.

En la seva opinió, Bosco havia estat un autèntic egoista en agafar la boia que hi havia al costat, deixant-la així sense premi.

«Estem aquí passant tots la mateixa gana i a més ha guanyat perquè sí. Doncs que s'ho fiqui pel cul», explotava la noia completament furiosa.

Laura Madrueño i Alma Bollo enfadada
Alma Bollo perdia els nervis després d'una de les proves | TELECINCO

«Me'n vull anar de debò, no vull estar amb aquesta gent. Són 'paios', 'repaios'», confessava al seu germà Manuel entre llàgrimes. «Així donaràs una mica de contingut després de dos mesos i mig aquí sense fer res».

Sembla que Bosco l'acusava d'haver-se molestat i de ser una mal parlada. La veritat és que la situació no ha millorat gens al llarg d'aquests dies.

«A mi em dol veure la poca companyonia que hi ha», ha sentenciat Alma des de la palapa quan li han preguntat sobre aquest conflicte.

Tot i això, el lleig comentari que va fer i amb cert toc racista cap als seus companys no ha passat desapercebut per als espectadors, que s'hi han gitat en contra.

Alma Bollo, sentenciada per l'audiència

Així, molts acusen la noia de ser una arma de doble tall. «No tot és clar al repartiment que fa», l'acusen. "Ella també disfressa la realitat amb el seu germà dia sí i dia també».

«Parla la que s'ha ficat en tots els conflictes que li ha donat la gana!», carreguen contra la filla de Raquel Bollo. «Estigués ella al mig o no, això d'aquesta nena no té nom».

A més, molts veuen també força injust que Alma tingui sempre el seu germà Manuel de la seva part, cosa que li proporciona un clar avantatge.

Imatge d'Alma Bollo enfadada
Alma Bollo travessa el seu pitjor moment a 'Supervivientes' | TELECINCO

«Que bo que és tenir el teu germà aquí. És un tros d'avantatge tenir sempre un defensor i algú que no et nominarà mai. Espero que aviat es faci fora algun dels germans», apunta l'audiència.

Però, altres no es tallen a l'hora d'atacar-la. «Quina boca que té Alma!... Més imbècil i no neix la pobra». Fins i tot han retret a la direcció de 'Supervivientes' que consenteixin certes actituds a la jove, mentre que a altres companys no se'ls ha permès ni la meitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«El que esteu consentint a aquesta noia és terrible. Una persona conflictiva i amb molt poca educació», li han retret.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!