Alma Cortés a 'Supervivientes'

Alma Bollo té un problema a 'Supervivientes' i preocupa als seus

Alma Bollo només vol viure aquesta experiència

Alma Bollo ha deixat molt preocupats tots els seus éssers estimats amb la primera dificultat que ha tingut dins de 'Supervivientes 2023'. I és que la noia no ha pogut evitar convertir-se en el centre d'atenció després del primer enfrontament.

La participació dels dos fills de Raquel Bollo ha estat una de les grans incògnites d'aquesta edició, ja que no ha estat fins a l'últim moment quan s'ha confirmat la seva presència al reality de supervivència més famós de Mediaset España.

Alma Cortés
Alma Bollo ja ha tingut el seu primer enfrontament dins de 'Supervivientes 2023' | Europa Press

I, tot i que semblava que aquest format no es podia superar després de tants anys, durant els primers dies de preconvivència ja s'han produït els primers enfrontaments, i Alma Bollo ha estat una de les protagonistes.

Després de la tensa discussió que es va produir entre Adara Molinero i Raquel Mosquera durant les primeres nominacions de l'edició, la germana de Manuel Cortés no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de defensar-se dels atacs que ha rebut per part d'algun els seus companys.

Alma Bollo ho deixa molt clar

Alma Bollo no està disposada que ningú arruïni el seu concurs, per això, no ha tingut cap objecció a enfrontar-se contra diversos companys.

I és que alguns supervivents consideren que la filla de Raquel Bollo juga amb avantatge per haver anat al reality amb el seu germà, Manuel. Com es podia esperar, aquestes acusacions no li han sentat gens bé a la noia i no ha trigat a deixar les coses clares.

Jaime Navas
Alma Bollo carrega contra el seu company, Jaime Nava | Telecinco

Sense pèls a la llengua, Alma Bollo ha assegurat que tant ella com l'artista són dues persones totalment diferents i que concursen cadascun pel seu compte. Però tot apunta que aquestes paraules no han sentat molt bé a Jaime Nava.

Segons ha assegurat Alma, des del principi, l'exjugador de rugbi ha entrat a 'Supervivientes 2023' amb una estratègia molt estudiada, ja que ha escollit Jonan Wiergo com a company d'habitació quan gairebé no s'han dirigit la paraula.

Aquesta decisió ha fet que Alma Bollo no hagi tingut l'oportunitat d'escollir amb qui vol dormir. «Ha elegit Jonan, que amb prou feines ha parlat amb ell, i ens ha deixat el meu germà i mi», es queixava l'andalusa.

A qui sembla que tampoc no li ha sentat gaire bé aquesta estratègia ha estat a Manuel Cortés. El cantant ha deixat molt clar que ni ell ni Alma Bollo tenen cap por de ser nominats: «El que pensi que podem tenir avantatge, que ens nomini i ja està».

Però, al contrari que el seu germà, Alma Bollo ha deixat molt clar, durant una conversa amb Jonan, que qui la nomini pel simple fet d'«haver vingut amb el meu germà», per a ella, com a persona, «deixa molt a desitjar».

Foto de Manuel Cortés
Alma Bollo i Manuel Cortés estan molt enfadats per tot el que ha passat | Telecinco

Tot apunta que, després d'aquesta polèmica, Alma Bollo ja s'ha guanyat el seu primer rival de l'edició, fins i tot abans de posar un peu als Cayos Cochinos.

Així que haurem d'esperar per veure com es van desenvolupant els esdeveniments entre Alma Bollo i Jaime Nava. El que sí que és clar és que la filla de Raquel Bollo pensa anar amb compte amb el participant del Mediafest Night Fever.

«Ens està observant a tots per pura estratègia. Ves a competir. Me'ls menjo a tots amb patates. Si m'han de nominar que sigui pel que soc, no perquè he vingut amb el meu germà…», ha advertit ja Alma Bollo.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!