YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La publicació que confirma la sospita més gran de Raquel Bollo y la seva filla Alma

La parella d'Alma Cortés no es mostra públicament

Raquel Bollo y su hija Alma
Raquel Bollo i la seva filla Alma estan molt unides | GTRES

Alma Cortés, la filla de Raquel Bollo, i el pare de la seva filla Jimena, Juan José, sempre han estat molt actius en les seves xarxes socials, on no han deixat de presumir del seu amor i de compartir amb els seus seguidors el seu dia a dia. 

No obstant això, des del passat mes d'abril les imatges i vídeos de la parella van finalitzar de manera sobtada i fins i tot el gendre de l'excol·laboradora de 'Sálvame' va esborrar totes les imatges d'Alma del seu compte d'Instagram. Alguna cosa que va propiciar una gran quantitat de rumors de separació. 

Un rumor que va créixer moltíssim més quan a l'estiu van decidir passar les vacances per separat. Malgrat que no ho han fet junts, tots dos han continuat compartint el seu dia a dia en les seves xarxes socials, però sense que un aparegui en les imatges de l'altre. 

Senyals confusos sobre la seva relació actual 

Hi ha moltes fonts que asseguren que Juan José i Alma no han acabat, fins i tot algunes publicacions d'ell o de la família de Cortés han demostrat que el pare de Jimena continua mantenint una estupenda relació. Però les seves xarxes socials no diuen el mateix. 

I ara el gendre de Raquel Bollo ha compartit una imatge que ha incrementat encara més les sospites de separació que s'han estat especulant des de l'abril passat. 

Juan José ha compartit una imatge en les històries del seu compte d’Instagram en les quals apareix ell tombat i molt còmplice, amb la petita Jimena, de tan sols 7 mesos, damunt i al costat d'una noia desconeguda de Jerez anomenada Lucía que li mira amb molt d'interès.

Per la seva banda, Raquel Bollo va compartir el passat diumenge una publicació on assegurava que s’acomiadava del dia amb els seus amics i família. Tal com es pot veure al vídeo compartit, la seva filla Alma Cortés es troba entre les persones presents. En canvi, no hi ha ni rastre de Juan José.

Nous projectes

Encara que Alma tan sols té 20 anys ja ha estat mare, un fet que li va portar a prendre una dràstica decisió sobre el seu canal de Mtmad. «Ho vaig deixar perquè estava atabalada, l'estiu és baix i vam decidim parar però hi haurà moltes coses noves». 

Des que va finalitzar la seva etapa en aquest mitjà de Mediaset, poc s'ha sabut d'ella i de la seva parella, Juan José, així que caldrà esperar que siguin ells mateixos els que confirmin si han decidit trencar la seva relació o no. Mentrestant, la jove ha tornat a la seva rutina d'estudis en la universitat, on ja està cursant el tercer any de Dret.


Comentaris

envia el comentari