Almu Lapique, la nova «amiga especial» de Froilán

La jove té 19 anys i és famíla de persones molt conegudes en la societat

Froilán por las calles de Madrid
Froilán pels carrers de Madrid | CatalunyaDiari.com

Ja fa diverses setmanes que el fill de la infanta Elena, Froilán, i la seva núvia, Mar Torres, decidien posar punt final a la seva relació i seguir per camins separats. A pesar que la ruptura va ser una decisió presa per la jove, sembla que el nebot del rei Felip VI ha decidit no deixar-se influir per això i ja ha passat pàgina: segons ha publicat 'Vanitatis', el jove Froilán torna a estar il·lusionat.

  

  

I és que el nebot del rei Felip VI ha estat enxampat aquesta setmana durant la inauguració d'un nou restaurant a Madrid La Retirada —propietat del grup Lalala que al seu torn regeix alguns dels restaurants més populars i prestigiosos de la capital—, acompanyat d'una noia que no va passar inadvertida.

  

  

Rossa, alta, amb bon temps i un cognom molt conegut, es tracta d'Almu Lapique, neboda de Cari Lapique, qui ja ha estat assenyalada com «la nova amiga especial» de Froilán.

Segons explica el mateix mitjà, al costat d'ells també van acudir quatre amics —dues noies i dos nois—, que van poder gaudir d'una agradable vetllada al costat de Luis Torremocha, un dels amos del nou local i amic íntim de Froilán.

Pel que sembla, durant el sopar, que van celebrar en la part de baix del restaurant, Almudena mirava bojament al fill de la infanta Elena mentre que aquest no dubtava a lluir-se presumint de les seves històries. A mesura que va passar el temps, fins i tot se'ls va poder veure coquetejant.

La misteriosa noia rossa

A finals d'octubre, Froilán va ser enxampat al costat d'una jove misteriosa passejant pels carrers de Madrid amb la qual compartia una forta connexió. Entre ells «saltaven espurnes», apuntaven alguns mitjans. Poc o gens se sabia llavors d'ella, tret que podria tractar-se d'una companya de classe a la qual va conèixer fa unes setmanes.

Froilán y su nueva amiga
Froilán i la seva nova amiga | Informalia

 

Ara, sembla que aquesta «nova amiga» de Froilán era ni més ni menys que la neboda de CariLapique, la filla de la vescomtessa de Villamirandai protagonista de la premsa rosa gràcies a la relació que va mantenir la seva filla  —i cosina d'Almudena—, Carla Goyanes i el torero Francisco Rivera, a més de per la seva estreta amistat amb els Martínez de Irujo.

 

Veranito donde te has ido

Una publicación compartida de ALMUDENA LAPIQUE (@almulapique) el

 

 

Una publicación compartida de ALMUDENA LAPIQUE (@almulapique) el

A la jove Almudena la vam poder veure debutant en societat en 2015, quan es va posar de llarg en Li Bal, la festa social més important del món que se celebra des de 1957 a l'hotel Crillon de Paris. «És el meu ojito dret», declarava Cari sobre la seva neboda, que va ser l'encarregada d'abril el vals de pista en l'esdeveniment.

 

Y mañana a Londres

Una publicación compartida de ALMUDENA LAPIQUE (@almulapique) el

Definida com una jove a la qual li agrada viatjar pel seu cercle més proper, la cosina de Carla Goyanes té avui 19 anys com Froilán i és molt activa a les xarxes socials, arribant fins i tot a fer les seves pinitos com a 'blogger' de la mà de 'Mujer Hoy', on es descriu com a «Estudiant, model, viatgera intrèpida, curiosa per la naturalesa, lectora empedreïda i amant de gaudir els bons moments al costat dels meus».

 

Lunes

Una publicación compartida de ALMUDENA LAPIQUE (@almulapique) el

 

#queridolunescuantoteodio

Una publicación compartida de ALMUDENA LAPIQUE (@almulapique) el

Froilán es modernitza


La neboda de Cari Lapique ha estat assenyalada com una de les possibles responsables del canvi d'imatge amb el qual Froilán va sorprendre durant la inauguració de 'La Retirada'. Encara que de moment no hi ha fotos, el jove va aparèixer lluint una jaqueta de Loewe amb un bolet en l'esquena, un 'look' més modern i en sintonia amb les últimes tendències en moda i, sobretot, molt allunyat de les peces sòbries que normalment sol vestir.


Comentaris

envia el comentari