Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Almudena Cid i Christian Gálvez

Almudena Cid: dades noves sobre el malson que va travessar després del seu divorci

Almudena Cid s'ha obert a l'espai 'El show de Bertín'

Almudena Cid està en plena promoció del seu llibre, Caminar sin punteras, on parla de la seva vida professional i de la seva vida personal. Per això, per presentar aquesta obra, està recorrent els diferents mitjans d'Espanya, en què ha estat explicant part d'aquesta narració, com ara el seu patiment per la separació de Christian Gálvez.

Fins ara, Almudena ha exposat com ho va passar de malament la seva família amb la ruptura i no ha deixat precisament en bon lloc el seu ex pel seu comportament. Ara ha explicat a la televisió més detalls del malson que ha viscut.

Almudena Cid explica més dades del calvari que ha viscut

L'exgimnasta ha acudit al programa 'El show de Bertín', que s'emet setmanalment a Canal Sur. Allà, juntament amb Bertín Osborne i Vicky Martín Berrocal, s'ha «obert en canal» per mostrar la seva vulnerabilitat i l'episodi tan dur que ha viscut després de la seva separació.

En primer lloc, Almudena ha volgut explicar el perquè la seva relació amb Christian era tan important i essencial a la seva vida. Ha afirmat: «Coincideix que la meva vida laboral s'acaba, quan jo tinc 28 anys, i comença la meva vida en parella. Confons aquest creixement intern que has de fer amb una altra identitat amb una altra persona. Aleshores, quan aquesta persona se'n va, creus que se n'ha anat tot el teu ésser. I no és així».

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Almudena Cid ho ha passat molt malament amb el seu divorci de Christian Gálvez. | Instagram

Cid, en aquest punt, no ha dubtat a confessar com ha fet front a la fi del seu matrimoni. La veritat és que no ha pogut ser més clara: «Ho he portat com he pogut. Per a mi ha estat molt dur, perquè quan és una cosa sorprenent, que no has elaborat… Quan algú decideix trencar, el que sents és una destrossa. Al principi, no ho entens, però després amb el temps… Importen molt poc els perquès, importa què has fet tu amb allò que ha passat».

L'exgimnasta olímpica ha explicat als presentadors i als espectadors què va fer per intentar tirar endavant. Ha confessat el següent: «Em vaig aïllar i me'n vaig anar a una muntanya, literalment. És un dolor que no és enlloc, però el que és bo és jo sempre he estat en teràpia. Encara que no havia explorat la part sentimental perquè no ho havia vist com a necessària dins de l'esport».

Almudena Cid està sortint a la superfície

L'exdona de Christian Gálvez ha aprofitat la seva presència al programa per deixar de manifest que, malgrat la depressió patida, ja està sortint a la superfície. I ho ha deixat de manifest utilitzant una comparativa perquè tothom la pogués entendre. Les seves paraules exactes han estat aquestes:

«El nostre calçat és un tros de tela que només cobreix la mitja punta, les punteres. Jo, sense voler, vaig creure que tenia unes punteres que em protegien personificades. Però el que jo havia de fer és deixar obrir aquestes nafres, aquestes dureses i crear aquestes durícies per caminar jo sola. I així trepitjar la realitat per mi mateixa».

Primer pla d'Almudena Cid
Almudena Cid ha revelat noves dades del seu patiment per la separació. | Europa Press

A més a més, Almudena ha manifestat que potser la vida esportiva li ha impedit madurar en el moment adequat perquè no havia viscut determinades experiències. Per això, ha admès que «quan m'han passat coses, me les he quedat per a mi, ho he sostingut. Després, m'he anat adonant que en aquest camí m'he anat quedant enrere».

Cid no només ha parlat de moments durs al programa. També s'ha referit amb molt d'afecte a la seva carrera, s'ha emocionat recordant la seva àvia i fins i tot ha explicat situacions curioses que ha viscut per la seva fama.