Almudena Cid amb un mocador al cap.

Almudena Cid i la gravació que demostra la mala relació que tenia amb Christian Gálvez

Almudena Cid i Christian Gálvez van acabar malament una relació de 10 anys

Almudena Cid no va pensar mai que el seu matrimoni amb Christian Gálvez arribaria a aquest trist final. El presentador no només va decidir abandonar la seva parella sense aclarir-li els motius de la ruptura, sinó que també hi va haver una gravació que va generar molt d'enrenou entre les dues famílies.

Al cap de poc temps de la separació, el comunicador va refer la seva vida al costat d'una companya. Des de fa mesos, s'ha convertit en el noi inseparable de Patricia Pardo, amb qui se n'ha anat a viure. La relació entre ells va vent en popa, tal com s'ha pogut comprovar.

No obstant això, Almudena no pot dir el mateix. Els darrers temps al costat de Christian van resultar especialment durs. Fa uns dies, va sortir a la llum què va passar quan l'esportista va anar per darrera vegada al domicili familiar per recollir les seves coses. D'aquesta manera, volia posar el punt final a aquest procés.

Almudena Cid
Almudena Cid va viure una situació incòmoda amb una gravació a casa seva. | GTRES

Havien contret matrimoni fa més de 10 anys en règim de separació de béns. Per tant, en termes econòmics, es pot dir que no hi va haver gaires complicacions a l'hora de divorciar-se. Al seu moment, el diari ABC va assenyalar que el presentador va intentar tancar-ho tot amb immediatesa. Per això, no li va posar impediments a cap de les peticions de la seva ex, però sí que va tenir algun gest considerat inoportú per a l'entorn de l'exgimnasta, segons el portal Super Deporte.

Només arribar a un acord sobre el repartiment dels béns, ella va acudir a la casa on havien estat residint. Tenia intenció de recollir tot allò que li pertanyia i que encara guardava allí. Va comptar amb la col·laboració dels pares, que es van veure sorpresos per l'actitud del comunicador.

Almudena Cid no podia creure's les paraules de Christian Gálvez quan els va dir que els gravaria. Les càmeres de seguretat filmarien tots els seus moviments dins de la casa amb el sistema de seguretat. Això es pot interpretar de moltes maneres, però, en realitat, només hi hauria una raó perquè faria això: així quedava constància que no s'emportessin res que no els pertanyés. Aquest gest de desconfiança no va ser ben rebut per la seva ex i la família.

Primer pla de Christian Gálvez
Christian Gálvez hauria gravat Almudena Cid quan va recollir les seves coses. | Instagram

Els pares d'ella «ho van passar francament malament en saber que estaven sent filmats», va explicar el periodista Saúl Ortiz a 20 Minutos. Van viure un moment «incòmode, violent i, fins i tot, sufocant», ha apuntat. No acabaven d'entendre com s'havia arribat a aquell punt. Sempre havien considerat el conductor d'Alta tensión com a un més de la família. Per això, ara els resultava tan estrany que els tractés com uns desconeguts.

Almudena Cid va rebre un nou revés

Almudena Cid esperava un altre comportament per part de Christian Gálvez. Va haver de suportar que la gravessin a ella i als seus pares mentre recollien les seves pertinences. Va ser un gest d'humiliació que posava el punt final a una relació que es va allargar durant una dècada.

D'alguna manera, el presentador pretenia tenir-ho tot ben lligat, perquè no hi hagués disputes més endavant. Sobretot, tenint en compte que la casa estava a nom d'ell i tot el que hi havia a dins li pertanyia. Des del seu entorn, van assegurar a aquest diari que la filmació és una pràctica «habitual» a casa seva. En realitat, l'havia feta perquè no es produïssin «nous conflictes». «Les càmeres graven de manera habitual», recalquen. 

Almudena Cid vol oblidar-se de tot el que ha passat i passar pàgina. Sap que Christian Gálvez ja forma part del seu passat.