Almudena Cid se suma a la campanya per reivindicar el cos de la dona i apareix despullada en una fotografia

El seu caràcter tímid i discret no li ha impedit fer un explosiu reportatge fotogràfic on deixa clar el missatge: reivindicar el poder de les dones
La publicació d'Almudena Cid | Instagram

 

«Vaig aprendre a viure sota el prejudici d'aquell qui creia que la dona no tenia cabuda en un món considerat de nenes. Vaig castigar el meu cos físicament i ara visc una reconciliació molt bonica amb ell, acceptant els meus peus destrossats i les corbes com el que són: maduresa i vivència», assegura Almudena Cid en la seva última publicació d'Instagram.

L'actriu i gimnasta s'ha sumat al reportatge de la revista ‘S Moda’ i ha aparegut completament despullada per reivindicar el cos i el poder de la dona. Amb unes altíssimes botes de cuir, estirada, agafant-se dels pits i mirant sensualment a càmera, Cid ha mostrat una imatge fins ara desconeguda, que sempre s'havia destacat pel seu caràcter dolç i tendre. En aquest treball també hi han participat l'actriu Ana María Polvorosa, la model Palito Bosé (germana de Bimba Bosé) i la ballarina Kayoko Everheart, entre altres.