Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda

Almudena Cid es trenca en conèixer la decisió que ha pres Christian Gálvez

L'exgimnasta no esperava això del seu exmarit

Està a punt d'acabar-se l'estiu i la separació d'Almudena Cid i Christian Gálvez segueix cridant l'atenció dels mitjans. Fins fa molt poc, l'expresentador de Pasapalabra era notícia pel seu viatge a Egipte amb Patricia Pardo.

Alhora, l'exgimnasta ocupava les portades dels mitjans de comunicació per anar acompanyada pels carrers de Madrid amb un futbolista. Tot un eixam de notícies i rumors que, de moment, no tenen data final.

De fet, fa unes hores Almudena Cid és notícia per trencar-se en mil trossos. Sembla que, tot i que comença una nova vida, continua tenint sentiments pel que va ser el seu marit durant més de deu anys. El motiu ha estat la decisió definitiva que Christian Gálvez ha pres a la seva vida.

Almudena Cid segueix destrossada

Sembla que ha passat molt de temps des que Almudena i Christian Gálvez van decidir agafar camins separats. Un matrimoni i més de deu anys junts se n'anaven en orris en qüestió de dies. La notícia va córrer com la pólvora i els rumors també.

Banyes, desacords, baralles, un possible embaràs… tot això va ser motiu d'anunciar-se als mitjans de comunicació més coneguts d'Espanya. Tot i això, la realitat era molt diferent. L'amor es va acabar i, com a tal, tots dos posaven terra pel mig.

Almudena Cid amb amics després de la ruptura
Almudena Cid busca el suport dels seus companys en aquests moments tan durs | Europa Press

Al principi aquesta ruptura va ser amistosa, però amb el pas del temps tot es va torçar. Les declaracions de la mare d'Almudena Cid, de l'exgimnasta i dels retrets de Christian no van ajudar gens.

Va ser tan gran l'embolic que es va muntar que les càmeres van arribar a gravar l'exgimnasta plorant amb diversos companys de professió en un bar de la Comunitat de Madrid. S'hi veia com Almudena Cid es desfogava i plorava desconsolada.

Però el temps no ha fet més que curar ferides, o això és el que semblava. Almudena publicava imatges dels seus viatges a les xarxes socials i era protagonista d'una portada per anar acompanyada d'un noi.

Es tracta de Gerardo García, un exfutbolista del Reial Madrid que faria els dies més feliços a Almudena. Però aquesta felicitat només ha estat momentània perquè l'exgimnasta s'ha tornat a trencar. I ho ha fet en conèixer l'última decisió que ha pres el que va ser el seu marit.

La decisió més important de Christian Gálvez

No hi ha dubte que, en aquesta ruptura, el que ho està portant millor és Christian Gálvez. Només anunciar la seva separació va començar una relació amb Patricia Pardo, la presentadora d'El programa de Ana Rosa.

Per a la parella va començar una persecució mediàtica que no va entelar la lluna de mel. Al davant, molts viatges i moments romàntics que han culminat una decisió molt important.

Segons El Español, l'exmarit d'Almudena Cid es mudarà a principis de setembre a la casa que Patricia Pardo té al Pardo. Allà, la presentadora viu amb les dues filles, una situació que no seria impediment per a Christian.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Christian Gálvez i Patricia Pardo, junts en una nova etapa de la relació | Europa Press

No hi ha dubte que la relació va vent en popa, cosa per la qual ningú del seu entorn apostava. Tot i que és cert que tots dos han intentat portar més en silenci la seva relació, és inevitable observar que tot els va molt bé.

Cosa que no concebia Almudena. Si alguna cosa tenia clara l'exgimnasta és que el seu exmarit no duraria molt de temps enamorat de Patricia. Segons el mitjà esmentat anteriorment, la parella començarà una nova etapa al setembre, amb la tornada a l'escola. Una etapa més que hauran de superar si és veritat que realment s'estimen.