Àloe vera, eucaliptus i gingebre, alguns dels millors aliats per a la teva salut

Aquestes herbes medicinals ajuden a combatre els dolors d'esquena, l'artritis i les inflamacions

L'àloe vera és un dels millors remeis per combatre els dolors d'esquena. | Steadyrun

 

L’àloe vera, l'eucaliptus i el gingebre són només alguns dels remeis naturals que ajudaran a millorar la teva salut. Et presentem aquí totes les herbes medicinals que et serviran per combatre dolors d'esquena, artritis i inflamacions en qualsevol part del cos.

 

L’àloe vera, coneguda pels seus grans poders sanadors i les seves propietats per tractar una gran quantitat de malalties, ajuda a alleujar el dolor d'esquena causat per l'artritis. Es pot consumir en suc i col·locant-lo a la zona afectada.

 

La bosweliana, per la seva banda, és excel·lent per tractar inflamacions. Es pot consumir en càpsules naturals o en gel. En aquest últim cas es recomana realitzar massatges suaus a la zona afectada.

 

L'Ungla de Gat, popular pels seus poders antiinflamatoris, ajuda a reduir qualsevol dolor causat per la inflor. És especialment eficaç amb els problemes d'esquena com l'artritis espinal, la inflamació de les articulacions sacroilíaques i les hèrnies discals.

 

L'eucaliptus, més conegut per tractar problemes respiratoris, també ajuda a alleujar qualsevol dolor gràcies a la seva frescor.

 

El gingebre, gràcies al seu poder antiinflamatori, és excel·lent per calmar inflors i per tractar els problemes d'esquena relacionats amb  inflamacions, lesions musicals o artritis espinal. Es pot consumir en sucs i infusions.

 

La cúrcuma també ens ajudarà a combatre els dolors d'esquena. Resulta més eficaç si es consumeix per la via oral, ja sigui amb una infusió o incloent-la als plats.

 

L'escorça de salze blanc, utilitzada des de de l'Antiguitat, és ideal per tractar inflamacions. Pot ser consumida en infusions o bé en càpsules.

 

Finalment, l'arrel de valeriana, més coneguda per calmar els nervis i evitar l'insomni, també serveix per relaxar els músculs. Per tant, resulta ideal per calmar els espasmes musculars o les lesions com torcedures o esquinços. Es recomana el seu consum en la nit ja que genera somnolència.

 

També et pot interessar...