ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Alonso Caparrós confessa que va tenir un romanç amb Esther Arroyo

Reconeix que li va impactar des de la seva arribada a TVE

 

L'autoentrevista que es va fer Alonso Caparrós a l'última edició de 'Sálvame' va deixar un moment per a la posteritat. Es tracta de la relació que ha mantingut en secret amb «una famosa extraordinària que em va deixar petjada», tal com va explicar durant el programa, creant la curiositat de tots els convidats i públic, que esperaven amb ànsia tenir més informació.

  

  

Finalment, va revelar el nom: Esther Arroyo

 

La presentadora, Esther Arroyo | Hola.com

 

Els problemes amb el seu pare

El programa va trucar a més a Andrés Caparrós, el pare d'Alonso, per preguntar sobre una possible reconciliació, i aquest dva dir que el seu fill no ha de dir aquestes coses a la televisió, i que si vol fer les paus, vagi a casa seva, i porti als seus fills perquè els seus avis puguin estar amb ells. I afegia també que el seu fill és un diamant en brut i la persona més bona del món, però li sembla una pena que vagi a un programa a parlar del seu pare.

Però després va afegir que són els seus pares, i no tenen res a perdonar-li perquè l'adoren i han passat un any molt dolent, i ell deia al programa que el seu pare té tota la raó en el que diu i que a més ell també vol fer les paus però segons el presentador les coses no són tan fàcils, i no sap si veurà als seus pares al nadal.

El rancor cap a la seva mare

Alonso Caparrós va començar a explicar coses i li va recriminar a la seva mare haver trucat a María Patiño per explicar-li que ell de petit tenia el complex d'Èdip, un complex pel qual manifesta un evident sentiment d'amor cap a al pare del sexe contrari i un sentiment de rivalitat cap al pare del mateix sexe, en aquest cas Alonso sentia un amor cap a la seva mare i rivalitat cap al seu pare, i està molest perquè la seva mare l'hi va explicar a la col·laboradora.
 

La relació amb els seus fills

El presentador ha admès que es penedeix de no haver estat més temps amb els seus fills quan es va separar, perquè s'ha perdut moltes coses de les seves vides, però sembla que ara la seva relació amb ells és meravellosa. Ha confessat també al programa que d'aqui de deu anys es veu en un matrimoni consolidat, amb un bebè i amb una bona trajectòria professional.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris