Alonso Caparrós en un partido de fútbol solidario

La famosa espanyola responsable dels pitjors moments televisius d'Alonso Caparrós

El col·laborador ha admès que ho va passar molt malament en els seus inicis al costat de les Campos

Alonso Caparrós sempre ha presumit d'haver estat amic personal de les Campos, encara que en algunes ocasions s'ha convertit en l'autèntic assot d'aquestes, dilapidant la relació que els unia a canvi d’explicar com veritablement són fora de les càmeres. L'última vegada que Caparrós va intentar destapar a les Campos va acabar abandonant el seu treball en 'Sálvame', considerant que les estava traint alguna cosa que no es podia permetre tenint en compte la relació personal que els unia.

Aquesta setmana la presumpta arrogància de les Campos ha tornat a ser notícia i Caparrós ha tornat a donar el seu testimoniatge, detallant amb tots els pèls i senyals com era el seu tracte amb Terelu Campos, quan ella exercia de presentadora i ell començava com a ajudant de redacció i col·laborador puntual en plató. El tertulià ha admès que encara que es va sentir malament treballant amb elles, mai es va queixar perquè tenia un sentiment de gratitud amb elles en estar-li donant la seva primera oportunitat en el mitjà.

Alonso Caparrós ha explicat que Terelu el tractava amb menyspreu i que fins i tot un dia va arribar a dir-li que era ximple per una opinió que no coincidia amb la seva, alguna cosa que va fer trontollar la seguretat del comunicador i que li va acabar portant a anar-se'n a la seva casa molts dies plorant per impotència i per no haver sabut encaixar els atacs de la qual era la seva cap.

Les Campos van abandonar a Caparrós quan més les necessitava

Encara que les Campos i la família Caparrós ha tingut sempre una bona amistat, Alonso ha explicat que quan ell va haver de deixar-ho tot per problemes de salut, va intentar secundar-se en les Campos perquè li donessin un cop de mà i segons sembla, això no va ser entès per elles perquè mai es van interessar per com es trobava durant la seva absència en televisió.

Sigui com sigui, aquest cap de setmana les Campos podran respondre al col·laborador des del seu programa. A això se suma que María Teresa Campos s'asseurà aquest dissabte en el 'Deluxe' i aclarirà finalment tots els temes pels quals ella i la seva família estan sent unes de les protagonistes d’aquest 2020.