Aplaudiments a Alonso Caparrós per la seva reflexió sobre Rocío Carrasco i Olga Moreno

El col·laborador va aprofundir en el paper de la dona d'Antonio David Flores després de sentir el testimoni de Rocío Carrasco

Alonso Caparrós s'estrenava com a tertulià a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' en una nit que va resultar ser reveladora sobre el paper que va exercir Olga Moreno en el distanciament entre Rocío Carrasco i els seus fills. I és que David Flores es va convertir en el veritable protagonista i els espectadors van conèixer la raó per la qual la filla de Rocío Jurado no manté relació amb el seu fill petit.

Un cop aconseguit que Rocío Flores romangués al costat del seu pare, li tocava el torn al menor de la família, David. Rocío Carrasco va explicar com el seu exmarit seguia la mateixa estratègia per aconseguir manipular el petit fins al punt d'apanyar-se-les perquè aquest no pogués assistir al casament de la seva mare amb Fidel Albiac, una cosa que David Flores desitjava amb moltes ganes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alonso Caparrós sobre Olga Moreno: «Està dins del patró de maltractament?»

Durant l'episodi número 10 emès en la nit de dimecres passat 12 de maig, Rocío va recordar com va ser el seu casament amb Fidel Albiac i com va viure l'absència dels seus fills, principalment la de David. El mateix dia, una revista publicava en portada la imatge d'Antonio David Flores abraçant el seu fill mentre plorava desconsoladament en creure que no havia estat convidat a l'enllaç.

I tot això amanit per l'actuació de l'exguàrdia civil que va decidir empadronar el petit a Màlaga sense el consentiment de la seva mare. Unes actuacions que van ser demandades per la mateixa Rocío Carrasco i que van acabar al jutjat. El dia del judici, Olga Moreno va evitar que mare i fill es veiessin, fent tot el possible perquè aquesta trobada no es produís, ja que, segons va explicar Rocío Carrasco, la dissenyadora va contribuir al distanciament i la va acusar d'avivar «l'odi» cap a ella.

Alonso Caparrós va analitzar l'explicació de Rocío i va treure a la llum el paper que la dona d'Antonio David està tenint a 'Supervivientes', on segueix carregant contra ella: «Està dins del patró de maltractament?». «El discurs que té a 'Supervivientes' té tints propagandístics i negacionistes que es basa en dues coses: en crear una amenaça que no existeix (Rocío Carrasco) i una altra crear la sensació que sota el seu parer s'està protegit d'això», afegia el col·laborador.

Les intencions ocultes d'Olga Moreno

És clar que la malaguenya és incapaç de veure el patiment de Rocío, bé sigui perquè està sota la influència del seu marit o perquè el seu únic objectiu és acabar amb la imatge pública de la filla de Rocío Jurado, posicionant-se ella com el millor exemple d'una bona mare. «El que fa Olga és apel·lar tota l'estona a l'ideal de com ha de ser una bona mare. No obstant això, llançant aquest missatge, no és capaç d'empatitzar i d'aplicar-lo», opinava Alonso Caparrós. La dissenyadora sempre s'ha mantingut en un segon pla pel que fa a la guerra entre el seu marit i la seva ex, però a Hondures està traient el seu veritable rostre, presumint de com és de bona mare.

«Com és de tòxic que una mare com Olga pugui arribar a dir, 'a mi aquests fills només m'ha faltat parir-los', em sembla terrible. O el que va dir que si ella se separés d'Antonio David, no té cap dubte que David, el nen, se n'aniria amb ella. I en quin lloc queda Rocío Carrasco?», opinava Carlota Corredera. «Són missatges tòxics, i com bé diu la mateixa Rocío, ella (Olga) ha estat element necessari per fer mal», afegia la presentadora. Unes paraules que van ser secundades per Paloma García Pelayo i que aplaudien el descrit per Caparrós: «No ha respectat a aquesta mare ni a aquests fills perquè no els ha deixat la llibertat d'estimar-la. No ho reconeix perquè és poc popular i llença la imatge que ella ha pretès tenir de mare coratge».


Comentaris

envia el comentari