IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alonso Caparrós i Terelu Campos revelen que van tenir un afer: «Va ser una història de dues nits»

El presentador i la col·laboradora de 'Sálvame' van tenir una relació molt estreta quan treballaven a TVE

Alonso Caparrós y Terelu hablando sobre su romance en 'Sálvame'
Alonso Caparrós i Terelu parlant sobre el seu afer a 'Sálvame' | Telecinco

Alonso Caparrós s'ha convertit en col·laborador de 'Sálvame' i des de llavors no para de sorprendre. El presentador ha reconegut al programa de Telecinco que, fa anys, quan treballa al costat de Terelu a TVE, va tenir una aventura amb ella. Una confessió que va sortir a la llum després que Carmen Borrego l'interrogués: «Alonso, has tingut alguna cosa amb Terelu?».

El presentador no es va tallar un pèl i va revelar la història, assegurant que sí que s'havia sentit molt atret per Terelu: «Jo estava a TVE i quan acabava el programa passava al costat del seu camerino, un dia estava la porta entreoberta i ella estava en roba interior negra», va comentar, ficant-se les mans al cap. «Vaig estar bastant temps fent escopir a la llúdria al teu honor», bromejava.

La col·laboradora, que no parava de riure, se'n mofava: «La segueixo portant negra, però ara de coll alt». «Aquella imatge estava allí però jo no havia tingut oportunitat. Jo en aquells moments bevia els vents per ella», assegurava Caparrós. Carmen Borrego, per la seva banda, va confessar que no sabia la història però que havia preguntat per un comentari que va escoltar.

La «relació» d'Alonso i Terelu

Després de destapar-se la història, Terelu va admetre que la seva relació amb ell va ser molt estreta i que una nit va acceptar anar a un sopar i el presentador la va convidar. «Ell em portava a casa, em deixava al gimnàs... Un dia em va convidar a sopar, a mi em va fer molta gràcia», va confessar, al mateix temps que Jorge Javier li va respondre insistint en si va passar una mica més: «Una miqueta», va comentar tímida.

Ja que segons la col·laboradora no va haver-hi res més, Jorge Javier i els altres van insistir, preguntant per què no va voler res més amb ell. «Per què no va haver-hi més afecte? Per què em vas deixar en aquell punt i en aquell moment?», bromejava Alonso. «Jo creia que se t'havia oblidat», li va respondre rient. «No entenc per què només va ser una miqueta, perquè estava que tela marinera», li retreia la seva germana Carmen.

Terelu Campos y Alonso Caparrós en 'Sálvame'
Terelu Campos i Alonso Caparrós a 'Sálvame' | Telecinco

Per la seva banda, Alonso va continuar explicant que van sortir dues vegades a sopar junts, cosa que Terelu assegurava no recordar: «Jo me'n recordo d'alguna cosa que pertany a la meva intimitat i que no explicaré», sentenciava. «Jo estava enlluernat», confessava el presentador quan els col·laboradors li van preguntar si després d'aquelles dues cites es va quedar «enganxat».


Comentaris

envia el comentari