Primer pla d'Alonso Caparrós.

Alonso Caparrós trenca el silenci per sentenciar una cara de Telecinco

Alonso Caparrós ha desemmascarat Marta Riesco

Després de molt esforç i sacrifici, Alonso Caparrós ha aconseguit una cadira a 'Sálvame'. Va arribar al cim de la televisió fa anys, quan va arribar a presentar diversos programes alhora.

No obstant això, el temps passava i noves cares arribaven per ocupar el seu lloc. Aleshores, Alonso Caparrós va travessar per una etapa delicada, tant personal com professional.

En un punt, la família es va arribar a preocupar per la seva vida. Ell mateix ho ha explicat al seu llibre, on assegura que va tenir problemes d'addicció.

Claudia Caparrós i el seu pare, Alonso Caparrós
Claudia Caparrós al costat del seu pare, Alonso Caparrós. | Telecinco 

Afortunadament, això ja ha passat i ara està vivint una etapa feliç i amb feina. Alonso Caparrós forma part de l'equip de 'Sálvame' i encara que no va cada dia al plató, l'equip el té en compte.

Ha estat precisament aquí on fa unes hores ha trencat el silenci i ha destapat una cosa que ningú no sabia. Es tracta de Marta Riesco, l'actual parella d'Antonio David.

Alonso Caparrós destapa Marta Riesco

Amb la calma que el caracteritza, Alonso Caparrós deixava el secretisme de banda per explicar una cosa que no s'havia atrevit mai.

Aprofitant l'expectació que tant Antonio David Flores com Marta Riesco estaven acaparant, Alonso Caparrós explicava un secret de la periodista que ningú no s'hauria imaginat.

Va assegurar que fa anys va tenir l'oportunitat de treballar amb ella en un programa esportiu on tots dos formaven part de la mateixa plantilla.

Però per a Caparrós, les seves actituds no hi tenien res a veure. «Ella tenia molts problemes amb les companyes. Al final, la van convidar a anar-se'n», explicava.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco és a l'ull de l'huracà per la seva relació amb Antonio David. | Telecinco

Marta Riesco es va enfrontar a la plantilla

No és la primera vegada que un col·laborador de 'Sálvame' parla així de Marta Riesco. Els col·laboradors presents emmudien mentre Alonso Caparrós confessava l'infern que va viure amb ella.

Alonso Caparrós va assegurar que per a ell, Marta Riesco era una magnífica periodista, però pecava de tenir certes ínfules de grandesa. «Anava amb aires de diva, tenia molt afany de notorietat, moltes discussions amb l'equip perquè volia destacar», explicava.

«Marta Riesco creia que hi havia una diferència entre ella i la resta de reporteres», explicava. Un motiu més que suficient perquè la direcció del programa prengués una decisió dràstica.

«La van convidar a anar-se'n del programa perquè aquesta manera de ser la va portar a tenir massa problemes. Es va enfrontar a les companyes, a la direcció i a tot l'equip», va afegir Alonso Caparrós.

Marta Riesco al costat de l'arbre de Nadal de casa seva.
Alonso Caparrós narra el polèmic passat de Marta Riesco en una redacció. | Xarxes socials 

Unes declaracions que van deixar amb la boca oberta els companys que van arribar a preguntar-se sobre la possibilitat d'una relació entre tots dos. «Jo soc un paio molt simpàtic, però no flirtegem en absolut. Per cap de les dues parts», va concloure.

Les aparences de Marta Riesco 

El més curiós és que Alonso Caparrós no va ser l'únic que va destapar la veritable Marta Riesco. La primera a fer-ho va ser Belén Esteban que, aprofitant el polígraf, va deixar ben clar qui era la jove periodista.

«Marta Riesco explicava a amigues d'Olga Moreno que estava amb Antonio David Flores perquè li ho diguessin», començava.

Fotomuntatge dels rostres de Marta Riesco i Olga Moreno
Marta Riesco va explicar a les amigues d'Olga Moreno que es veia amb Antonio David. | La Noticia Digital

«Les amigues d'Olga Moreno li ho van fer saber i ella no s'ho va creure. Perquè deia que estava farta que es parlés del seu matrimoni», explicava Belén Esteban davant de l'atenta mirada dels seus companys.

Unes declaracions que van resultar veritables per al polígraf i que van desmuntar la teoria que Antonio David va començar amb Marta Riesco després de deixar-ho amb Olga.