Primer pla de Raquel Bollo amb gest enfadat

L'altra baralla que Raquel Bollo va protagonitzar a Telecinco: crits i insults

Raquel Bollo ja va mostrar en el passat la seva pitjor cara

Raquel Bollo és la protagonista absoluta de Telecincoaquesta setmana. El motiu és que esclatar la seva còlera en ple directe de 'Sálvame' en descobrir que havia donat veu a una de les germanes dels seus fills. No ha pogut evitar els forts insults contra el format i contra la mateixa cadena, alhora que ha convertit els passadissos de Mediaset en tota una cridòria.

Raquel és conscient de la imatge vergonyosa que ha mostrat i que ha insultat a la mà que li ha donat menjar. Per aquesta raó, hores més tard, va demanar disculpes al plató de 'Supervivientes'. Tot alhora que 'Sálvame' també li ha demanat perdó pel testimoni de qui la va treure de polleguera.

Raquel Bollo durant el seu atac d'ira contra Mediaset després de gravar 'Sálvame' el 23 de maig de 2023
Raquel Bollo ha tingut un comportament vergonyós. | Mediaset

Ara bé, la veritat és que el comportament de la sevillana, encara que ha cridat l'atenció, no n'ha sorprès gaires. Cal recordar que no és la primera vegada que actua així. Ja el 2016 va protagonitzar una discussió plena de crits i atacs contra una cara molt coneguda de la tele.

Raquel Bollo i la seva vergonyosa discussió

La mare de Manuel Cortés va participar fa set anys en 'Gran Hermano VIP', per la qual cosa va haver de conviure amb Carlos Lozano, amb qui no va aconseguir emportar-se bé. Tant és així, que un dia van protagonitzar una tensa discussió perquè ell s'havia quedat sense suc per esmorzar després que ella i altres companys s'acabessin el que quedava.

Raquel Bollo va topar amb el retret del concursant esmentat per aquest fet i davant d'això ella no va callar. En concret, va començar insultant-lo dient: «Adob de poni», a la qual cosa ell li va respondre amb un «ets una ignorant». Un comentari que la va fer reaccionar elevant el to de veu: «Jo seré una ignorant, però soc aquí igual que tu. A qui s'ha posat el suc no tens collons de dir-li res, perquè davant els homes no tens c****ns, però amb una dona, sí. Jo continuo a la tele, i tu?», al·legava.

Raquel Bollo i Carlos Lozano discutint a 'GH VIP' 2016
Raquel Bollo va perdre els nervis davant el seu company de convivència. | Telecinco

Aquestes paraules van fer que Bollo rebés aquesta contestació: «Jo soc un professional, però tu hauries de pensar el perquè ets a la televisió». Aleshores, ella va afirmar: «He venut la meva vida, sí, però saps què? Que, al capdavall, ets aquí amb una friqui com jo. El primer agressiu verbal que hi ha aquí ets tu i tu també has venut la teva vida. Aquí tu i jo som iguals, presentador, friqui», sentenciava.

Carlos no va dubtar a preguntar-li si volia que parlessin de la seva vida i això va enervar tant Raquel que va començar a gesticular i a dirigir-se a ell entre crits mentre deia: «A mi m'han matat a pallisses i conec els homes com tu. Em poso així perquè recordo tot allò que m'han fet i ets igual».

Fins a tal punt es va enervar Raquel, que Julián Contreras Junior va haver d'intervenir per separar-la de Lozano. Després d'això, ella es va encaminar al confessionari fora de si per dir: «Súper, treu-me d'aquí ja, t'ho demano per favor. Tinc ansietat, no vull viure això, que ja ho he viscut».

La primera vegada que Raquel Bollo es va mostrar fora de si

La mare d'Alma va protagonitzar aquell moment vergonyós a 'Gran Hermano VIP', però cal recordar que la primera vegada que es va mostrar cridant a la televisió va ser el 2011. En aquell moment, ella era col·laboradora de 'Sálvame' i va entrar en brot quan els dos Kikos van atacar el seu amic Luis Rollán. Hi van deixar caure que ell podia haver pactat una exclusiva de la boda sense explicar-ho als convidats.

Raquel va treure les ungles per aquell i, entre crits, va començar a atacar-los: «Jo no tinc la mala bava que teniu vosaltres. Jo no seria capaç de fer això amb un company, que no ha fet res a ningú. No sé on heu deixat el cor que teníeu».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!