Amador Mohedano, completament arruïnat

El germà de Rocío Jurado ha explicat en una entrevista la seva delicada situació

Amador Mohedano arruïnat
Amador Mohedano arruïnat | CEDIDA

Arruïnat i trist, així s’ha mostrat Amador Mohedano en una entrevista en exclusiva que ha concedit a la revista ‘Semana’. El germà de Rocío Jurado ha tornat a ser protagonista en la premsa del cor, després de molts mesos desaparegut, per explicar la seva delicada situació econòmica i per dir la seva opinió sobre alguns aspectes de la vida de la seva neboda, Rocío Carrasco.

Amador confessa que està arruïnat

En aquesta entrevista, Amador s’ha mostrat molt sincer i obert a explicar sense embuts que travessa un moment molt complicat i que està arruïnat. Mohedano admet un deute amb Hisenda de 237.000 euros i un altre amb la Seguretat social d’11.000 euros.

Unes quantitats que ara mateix no pot afrontar perquè actualment no té feina ni pot encara cobrar la pensió. Sense recursos econòmics, Amador no ha tingut més opció que vendre la seva part de la finca familiar, Los Naranjos, que va heretar de la seva germana Rocío Jurado. Amb la mort de la cantant l’any 2006, tant ell com la seva germana Gloria es van quedar a parts iguals els terrenys.

La seva part de la finca familiar a subhasta

Aquesta difícil situació que travessa Amador ha provocat que hagi de viure de forma molt austera i amb els ingressos de la seva actual parella Jacqueline. A més, ha hagut de subhastar la seva part de la finca per poder fer front als deutes que abans hem citat. Tot i això, la resta de la finca, un total de 16.000 metres quadrats, seguiran sent propietat de la seva germana Gloria.

Amador admet confiat que tot hi haver de subhastar la seva part, la seva germana no el deixarà al carrer, i per tant, podrà seguir portant la vida que porta. Actualment, gairebé no surt de la finca i es passa el dia treballant i arreglant coses que fan falta diàriament, lluny de privilegis i luxes.

Decebut amb la seva neboda, Rocío Carrasco

Ha criticat l'actitud de la seva neboda, Rocío Carrasco
Ha criticat l'actitud de la seva neboda, Rocío Carrasco | CatalunyaDiari.cat

 

Amador ha aprofitat l’entrevista en exclusiva no només per parlar de la seva nova vida austera fruit de la delicada situació econòmica, sinó també per parlar de la seva família. En concret, s’ha mostrat decebut per l’actitud que està tenint últimament la seva neboda Rocío Carrasco amb els seus fills.

Mohedano molest amb la seva neboda, també ha reconegut que amb la filla gran d’aquesta, Rocío Flores, continua mantenint el contacte de tant en tant. Cal recordar que la jove ha mostrat públicament el suport al seu pare, Antonio David, i la seva actual parella, Olga Moreno, i s’ha posicionat a favor seu davant les guerres judicials que han mantingut amb la filla de Rocío Jurado.

També et pot interessar: Rocío Carrasco prepara la seva participació a 'MasterChef Celebrity'


Comentaris

envia el comentari