Amador Mohedano assenyant amb el dit índex

Amador Mohedano apunta la raó del seu ingrés i dona un nom

L'exmarit de Rosa Benito ha donat les seves primeres paraules després de rebre l'alta mèdica

Amador Mohedano ha viscut uns dies molt complicats. I tot arran del seu ingrés hospitalari urgent, el passat 27 d'agost, a l'Hospital de Jerez de la Frontera.

Llavors, van ser moltes les especulacions sobre la causa d'aquesta situació, però tanmateix, ara s'han pogut conèixer de primera mà. I és que l'exmarit de Rosa Benito ja ha rebut l'alta mèdica.

A la sortida del centre sanitari, no ha dubtat a parlar davant la premsa. I ho ha fet per explicar la seva malaltia i per exposar el tractament que ha de seguir. Però també ha aprofitat per assenyalar a la persona que, en certa manera, ha provocat el seu problema de salut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amador Mohedano concedeix les seves primeres paraules després del seu ingrés hospitalari

Ahir dilluns, 30 d'agost, va ser quan l'exrepresentant va rebre l'alta. Els mitjans el van esperar a les portes de l'esmentat centre mèdic i ell va voler atendre'ls. Ho va fer amb un bon aspecte, encara que amb una mica de ronquera.

En concret, el primer que va fer va ser explicar que havia patit una anèmia molt greu a conseqüència d'una úlcera sagnant. Úlcera que, com ha donat a conèixer, va aparèixer perquè «em prenia medicaments molt forts».

Així mateix, va reconèixer que «m'han fet proves de tot», i que ha de canviar d'hàbits de vida. Exactament, els metges li han indicat que ha de millorar la seva alimentació i el seu estat físic. Per aquest motiu, «m'han enviat un règim i un tractament».

«Menjaré uns menjars més de dieta i faré una vida tan sana com sigui possible. Això sí, vivint al camp l'únic que faig és treure els gossos», ha confessat.

Amador Mohedano a la sortida de l'hospital
Amador Mohedano ha parlat molt clar després de rebre l'alta hospitalària | GTRES

Amador Mohedano assenyala al 'responsable' de trobar-se malament: Rosa Benito

En aquesta primera intervenció pública després de sortir de l'hospital, el pare de Chayo Mohedano va aprofitar per destacar al 'culpable' del seu problema de salut. Així, va reconèixer que els comentaris que s'havien fet a la televisió l'havien afectat.

En aquest sentit, va exposar: «Amb les coses que es diuen, de vegades, s'alteren els nervis. I aquests es 'fiquen' a l'estómac i et fastiguegen».

De la mateixa manera, va afegir: «Pel tema de la segona part del documental de Rocío Carrasco no he tingut cap nervi. Sí que els tenia pel qual havia passat amb Rosa i, a més, vaig estar amb lumbàlgia vuit dies».

Amb aquestes paraules ha assenyalat que el conflicte amb la seva exdona és el que ha pogut provocar, d'alguna manera, el seu problema de salut. Ens estem referint a la seva declaració d'amor en televisió i al rebuig absolut per part d'ella.

Això sí, ha deixat clar que qui va ser la seva dona s'ha preocupat en tot moment per ell durant el seu ingrés. Així va exposar que Benito «va parlar amb Chayo quan aquesta estava amb mi a l'hospital» i que després ho va fer amb ell per telèfon.

José Antonio León, reporter de 'Sálvame', va voler preguntar-li si en el seu ingrés havien pogut influir també les paraules de María Patiño. Es referia al fet que la periodista va revelar que havia sentit dir a Amador que Ortega Cano va donar una «mala vida» a Rocío Jurado.

Davant d'aquesta qüestió, l'exrepresentant no ha volgut entrar en detall. Però, sí que va voler llançar una advertència: «Ja parlaré».

Finalment, Mohedano va manifestar que moltes persones s'han preocupat pel seu estat de salut. I entre aquestes han estat Ana María Aldón, l'esposa de l'esmentat torero. Així sembla, aquesta li hauria dit: «Prepara't, arregla't, anima't, posa't bé i parlem».

Ara, però, de moment, queda esperar que Rosa Benito s'expressi. Sí, que doni la seva opinió sobre que el seu exmarit l'hagi 'assenyalat' o 'culpabilitzat', en certa manera, sobre el seu problema de salut.