YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Amador Mohedano ven la finca familiar 'Los Naranjos' després d'arruïnar-se

El germà de Rocío Jurado espera poder solucionar la seva crisi econòmica i pagar Hisenda amb els diners que rebi

Amador Mohedano disparó contra su sobrina
Amador Mohedano no passa pel seu millor moment econòmic | Cedida

La difícil situació econòmica per la qual està passant Amador Mohedano l'ha portat a prendre una decisió que, de ben segur, no haurà estat gens fàcil per a ell. El germà de Rocío Jurado ha decidit vendre la part que li correspon -el 50%- de la finca familiar 'Los Naranjos', que va heretar de la seva germana quan aquesta va morir.

Segons informació de 'Corazón TVE', el pròxim dia 10 de desembre es farà una subhasta en la qual es posarà a la venda la casa de la família. Aquesta es farà al saló d'actes de l'Agència Tributària de Sevilla.

Amador Mohedano, arruïnat pels seus deutes amb Hisenda

Aquesta decisió no deu haver estat fàcil i, si l'ha acabat prenent, és perquè la seva situació econòmica és realment preocupant. El germà de Rocío Jurado té importants deutes amb Hisenda, i la quantitat de diners que se li requereix és impossible d'aconseguir per a ell sense vendre la seva part de la mencionada finca. És la millor solució que ha pogut trobar Mohedano.

La seva participació a 'Supervivientes' va ser la seva última feina coneguda i potser la darrera vegada que va tenir uns ingressos estables importants. Des de llavors, el germà de Rocío Jurado no s'ha deixat veure massa a l'escena mediàtica i s'ha centrat completament en alguns negocis que administra, però sembla que aquests no li aporten diners suficients.

Imagen de la finca 'Los Naranjos' heredada por Rocío Jurado
Imatge de la finca 'Los Naranjos' heretada de Rocío Jurado  | Telecinco

 

Per aquest motiu ara ven 'Los Naranjos'. S'ha de mencionar, però, que ell només té la meitat de la propietat, ja que la resta, és a dir, l'altre 50%, és propietat de la seva altra germana, Gloria Camila. Aquesta haurà de decidir, un cop venuda la part d'Amador Mohedano, què fa amb la seva meitat de la casa, pot escollir conviure amb el comprador o vendre també la seva part.

Tot i això, amb els diners que rebrà Mohedano només d'aquesta meitat ja tindrà suficient per aconseguir pagar els deutes que ha anat acumulant fins a aquest moment. I és que s'ha de dir que la quantitat amb la qual començarà la licitació de la finca serà de 212.869,45 euros, això ja és, gairebé, la suma total dels diners que ha de pagar Hisenda.

Rosa Benito es confessa sobre Amador Mohedano

Rosa Benito y Amador Mohedano
Rosa Benito i Amador Mohedano | Cedida

 

D'altra banda, cal recordar també un altre dels temes de la seva vida, l'amor. Fa pocs dies l'ex dona d'Amador Mohedano, Rosa Benito, confessava en una entrevista amb la presentadora Toñi Moreno a 'Viva la vida' que la seva esperança és poder tornar a estar amb el seu marit en un futur: «Jo sé que algun dia Amador i jo estarem junts».

Ella explicava que tenen «uns fills i uns néts que ho mereixen», ressaltant que ells sempre han tingut la il·lusió de veure els seus pares i avis fer-se grans junts i més units que mai.


Comentaris

envia el comentari