Rosa Benito, imatge d'arxiu

Amaga un missatge: la foto de Rosa Benito que aixeca totes les sospites

Rosa Benito deixa molt clar que una imatge val més que mil paraules

Tot i que fa temps que es manté allunyada de la polèmica, Rosa Benito, la cunyada de Rocío Jurado, torna a ser notícia. Antonio David Flores, l'exmarit de la seva neboda Rocío Carrasco, ha filtrat informació de la col·laboradora. 

Rosa Benito, en el punt de mira

'Quiero dinero' és el títol d'una nova secció que ha inclòs 'Sálvame'. En ella, alguns dels seus col·laboradors s'han de sotmetre a reptes i respondre a preguntes molt compromeses, com està fent Antonio David Flores, actual participant del nou concurs de 'Sálvame'.

Antonio Davdi Flors amb gest seriós durant una de les seves participacions a 'Sálvame'.
Antonio David Flores ha filtrat informació sobre Rosa Benito | Telecinco

El malagueny, per no perdre el costum, no deixa de parlar de la que va ser la seva família política. Així, ha contestat a preguntes sobre Rocío Carrasco, Fidel Albiac, Ortega Cano i fins i tot de Rosa Benito. Precisament fa uns dies, no va dubtar a assenyalar que Rosa Benito va organitzar un pla per aconseguir que Rocío Jurado se separés d'Ortega Cano. És més, va afirmar que fins i tot va intentar demostrar-li que ell li era infidel. 

L'ex d'Amador Mohedano respon amb una fotografia

Com no podia ser d'altra manera, a Benito no li han agradat gens les declaracions de l'exmarit de la seva neboda. Per això, ha decidit contestar. Això sí, ho ha fet a la seva manera. Ha optat per compartir en el seu compte d'Instagram una fotografia de fa molts anys. En ella apareix molt jove junt amb Rocío Jurado. Ha acompanyat la fotografia amb el següent comentari: «Camerino, Teatre Principal... Tu ho saps, jo també. @rociojuradolmg #felizfinde».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camerino, Teatre Principal ... Tu ho saps, jo també @rociojuradolmg #felizfinde

Una publicació compartida per Rosa Benito (@rosapepioficial) el

El missatge ocult

Poques paraules són les que ha fet servir Rosa Benito per descriure la imatge, però són suficients per enviar-li un missatge a Antonio David Flores. Suposem que la imatge vol dir que, per més que ell parli, les úniques persones que saben la realitat eren elles. És a dir, vol deixar palès que només ella i la seva cunyada sabien les confidències que tenien, el que s'explicaven i els plans que compartien.

D'aquesta manera, de forma subtil, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' ve a deixar patent que l'exguàrdia civil pot parlar molt però no dir la veritat. 

Les reaccions dels seus seguidors

Després d'aquesta publicació, són molts els fans de Rosa Benito que han volgut deixar-li missatges de suport:

  • «Tu sí que l'estimaves, es nota».
  • «Diguin el que diguin, Rosa, es veu l'amor que li tenies».
  • «Absoluta complicitat entre les dues i Rocío Jurado està espectacular, sensual».
  • «Molt còmplices i amigues».

Caldrà esperar per veure què opina Flores de la indirecta de Benito.  Ara bé, està clar que ell seguirà parlant  de la seva exfamília política per tal de continuar treballant en televisió i guanyar diners.