Alfred a Amaia abans de tallar: «Em deixes tirat»

«No et deixaré mai d’estimar, però no m’ho estàs posant gens fàcil, de debò», va dir-li Amaia a Alfred, segons un vídeo que ha sortit ara a la llum

La ruptura d’Alfred i Amaia ha deixat completament devastats als fans d’’Operación Triunfo’. La bonica i encisadora relació, que va néixer als platós de TVE i va arribar al seu punt més àlgid quan el català i la navarresa van representar Espanya a Eurovisió, va arribar la setmana passada al seu punt final.

El moment de la ruptura, per si fos poc, va ser caçat per la revista ‘Lecturas’. Fins ara, només havíem pogut veure imatges d’Alfred plorant després que Amaia el deixés en concloure la gala contra el sida que es va celebrar fa dues setmanes a Barcelona. Avui, però, l’escena ha canviat radicalment gràcies al vídeo que ha sortit a la llum sobre el moment.

«Em deixes aquí tirat»

Són les paraules que Alfred va pronunciar just després que Amaia li comuniqués que no volia sortir amb ell. Gràcies al vídeo, en aquesta línia, podem veure com, entre llàgrimes, Alfred murmureja alguna cosa mentre Amaia comenta: «És que no ho sé... no et deixaré mai d’estimar, però no m’ho estàs posant gens fàcil, de debò».

Al fil de la situació, Amaia continua explicant: «Hi ha gent que m’estima... em sembla que no, que no puc més. No sé ben bé què estic fent». Finalment, amb cara d’incredulitat, tots dos s’acaben fonent en una abraçada que, segurament, serà la darrera entre Alfred i Amaia.

Alfred y Amaia en el final de su actuación en Eurovisión 2018
Alfred i Amaia, a Eurovisió  | CatalunyaDiari.cat

Crònica d’un adeu anunciat

Tot plegat va sortir a la palestra quan, per sorpresa, Amaia va recollir les seves pertinences del pis que compartia a Barcelona amb Alfred. Dies després, el ‘Lecturas’ rubricava la informació amb una imatge on es podia veure la parella partint peres. El vídeo d’avui, doncs, és només la darrera píndola d’un amor que, de ben segur, ja s’ha instal·lat al cor de tothom.  


Comentaris

envia el comentari