Amaia esborra el rastre d'Alfred a les seves xarxes socials

Amaia ha esborrat les fotos del seu Instagram on apareixia Alfred i també un vídeo emotiu que havia penjat a Twitter dedicat al català

Amaia i Alfred van decidir acabar amb la seva relació amorosa fa quatre mesos
Amaia i Alfred van decidir acabar amb la seva relació amorosa fa quatre mesos | RTVE

La ruptura definitiva. Després que es confirmés definitivament que Amaia i Alfred havien posat fi a la seva relació amorosa, la pamplonesa ha decidit esborrar el rastre d'Alfred de les seves xarxes socials. En total, només queda una fotografia dels dos junts al seu compte d'Instagram, on apareixen els dos al balcó de la seva ciutat natal després de la seva participació en el festival d'Eurovisió.

Un amor de pel·lícula

Amaia i Alfred van protagonitzar un amor de pel·lícula mentre concursaven al programa de televisió 'Operación Triunfo' 2017. Després, van seguir fent-ho enamorant els seus fans cada cop que apareixien junts en qualsevol espai públic, i van portar el seu amor fora del país quan van concursar com a parella al festival d'Eurovisió representant Espanya l'any 2018. Però tot es va acabar quan el novembre passat, els rumors es van convertir en realitat: Amaia i Alfred havien decidit acabar amb la seva relació. La revista 'Lecturas' va il·lustrar un dels moments de la seva ruptura durant la gala 'People in Red', a Barcelona.

Només una foto

Ara, quatre mesos després d'aquest trist desenllaç, Amaia ha decidit esborrar el rastre de la seva exparella a les xarxes socials, incloent-hi un vídeo molt emotiu que havia penjat al seu compte de Twitter mostrant el seu amor cap a Alfred. L'únic rastre que ha deixat és una foto d'Instagram, on surten ells dos al balcó de Pamplona després de la seva participació a Eurovisió, que Amaia va penjar per donar les gràcies a la seva ciutat natal per tot el suport que estava rebent.

 

Alfred no ha esborrat res

Tot i això, Alfred ha decidit conservar les fotografies amb Amaia a les seves xarxes socials. Ell, amb més de 600.000 seguidors a Instagram, acumula un total de 788 publicacions, mentre que Amaia amb només 25 publicacions ja té 913.000 seguidors, tot i no ser gaire activa a les xarxes. Els fans d'Amaia esperen ansiosos l'arribada del seu primer àlbum, encara que la pamplonesa ha decidit no revelar, de moment, la data de sortida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En esta oscuridad la claridad eres tu.

Una publicación compartida de alfredgarcia (@alfredgarcia) el


Comentaris

envia el comentari