ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Amaia Salamanca presumeix de figura amb un vestit de bany de rebaixes

L'actriu espanyola ha fet les delícies dels seus seguidors amb un banyador que es pot comprar per només 21,99 euros
Amaia Salamanca en una presentació de  'Women's Secret' | CatalunyaDiari.cat

 

Amaia Salamanca canvia els focus per la platja. Ho farà, almenys, aquest estiu amb un espectacular vestit de bany que no ha deixat ningú indiferent i que aixeca grans passions la xarxa. I és que l'actriu espanyola de pel·lícules com 'Fuga de celebros' és ambaixadora de 'Women's Secret' i, en aquesta ocasió, ha mostrat un vestit de bany que ha fet les delícies dels seus seguidors.

 

A la imatge en qüestió, Salamanca apareix amb un posat d'allò més seductor i tombada a sobre d'un matalàs de piscina. El més cridaner de tot plegat, finalment, és que podem trobar el disseny per només 21,99 euros. Xifra que, de fet, dista molt dels 44,99 euros que tenia abans de les rebaixes.

 

El perquè del posat de Salamanca

«Un diumenge de descans de 'postboda', millor en remull», ha escrit l'actriu catalana després d'haver assistit a l'enllaç entre la Dj i professora de ioga, Katy Sainz i Andrés Burdett, que es van casar el passat divendres a Sant Lorenzo del Escorial (Madrid). 

 

Així mateix, en una boda plagada d'estrelles com Marta Sánchez, Laura Matamoros, Marta Castro, Eugenia Silva, Marta Castro i Cayetana Guillén-Corb, l'actru Amaia Salamanca va tornar a ser l'objectiu de tots els focus gràcies al seu 'look': una faldilla curta blava i un top blanc —paraula d'honor—. 

 

 

 

A diferència de les altres convidades a l'enllaç, però, Salamanca va optar per no penjar res sobre la boda. Això sí, dies després sorprenia amb una imatge a la piscina, que ha sorprès tothom. 

Comentaris