IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amazon firma el contracte de lloguer de la nova seu d'11.000 metres quadrats en el 22@ de Barcelona

Les instal·lacions compten a més a més amb una zona d'aparcament de 200 places i el contracte entrarà en vigor a partir del 2018

La companyia fa la inversió immobiliària més gran duta a terme a Espanya dels últims anys. | Cedida

Amazon ha signat amb el Grup Immobiliari Castellví i els fons immobiliaris Stoneweg i 1810 Capital Investments el contracte de l'edifici Luxa Silver, situat al 22@ de Barcelona i que serà la nova seu de la multinacional americana a la ciutat durant els pròxims quinze anys. La nova seu és un edifici d'11.000 metres quadrats i 200 places d'aparcament i la seva entrega a Amazon està fixada per al febrer del 2018, han informat en un comunicat aquest dimecres els grups immobiliaris. Es tracta de l'operació immobiliària més gran de Catalunya en els últims deu anys, i ha estat realitzada amb la mediació de Cbre. Després que Amazon.es arribés a Espanya el 2011, s'ha creat un miler d'ocupacions fixes, tant en les oficines corporatives com en els dos centres logístics de San Fernando de Henares (Madrid) i Castellbisbal (Barcelona), així com en els dos centres urbans de distribució dedicats específicament a Prime Now.

Les noves instal·lacions de la companyia | Cedida

 

La multinacional també està construint unes noves instal·lacions al Prat de Llobregat (Barcelona) que, amb una superfície de 60.000 metres quadrats, estaran en funcionament a la tardor i, gràcies a les quals, es generaran 1.500 llocs de treball més d'aquí al 2019. A més, va anunciar al març que obrirà a Barcelona el seu Seller Support Hub del sud d'Europa, un centre multilingüe que donarà suport a les petites empreses franceses, italianes i espanyoles que venen els seus productes a través del mercat web de la companyia. Amazon completa la seva aposta per Espanya amb un centre de desenvolupament de programari de Madrid en el qual ja treballen 120 enginyers dissenyant noves funcionalitats i serveis per als cinc webs que té a Europa, així com donant suport a Amazon Business. A més, el gegant del comerç electrònic va confirmar fa uns mesos la seva intenció de crear el 2017 més de 500 noves ocupacions fixes, la qual cosa suposa que, en només un any, augmentarà la seva plantilla més d'un 50%, passant dels 1.000 treballadors actuals als 1.500 que tindrà a la fi del 2017.


Comentaris

envia el comentari