IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amazon manté les seves inversions a Catalunya malgrat la situació política

El nou centre logístic del Prat es troba ja «en ple funcionament»

Imatge del centre logístic de Castellbisbal
Imatge del centre logístic d'Amazon a Castellbisbal | Amazon

Amazon, el gegant nord-americà de comerç electrònic, ha confirmat que manté les seves inversions a Catalunya malgrat la inestabilitat política, al mateix temps que ha constatat que no han caigut les vendes de productes catalans en la seva plataforma.

«Els plans d'inversió es mantenen a Catalunya», ha assegurat el vicepresident i country manager d'Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts, que ha subratllat que el nou centre logístic del Prat es troba ja «en ple funcionament».

Respecte a si en la plataforma han percebut un boicot als productes catalans i un descens de les seves vendes, el directiu ha assegurat que no tenen constància d'una baixada de les compres d'aquest tipus de productes.

Creixement a tot l'Estat

D'aquesta forma, Amazon continua apostant per invertir i créixer a Espanya, després d'haver anunciat la seva intenció d'obrir noves estacions logístiques a Getafe (Madrid), a Sevilla i una altra a Paterna (València) integrades a la seva xarxa logística a Espanya. A més, té prevista l'obertura d'un nou centre logístic a Illescas (Toledo) i una estació logística a Alcobendas (Madrid), entre altres.

Nuyts ha subratllat durant el tret de sortida de la campanya del 'Black Friday' al centre logístic de San Fernando de Henares (Madrid), que la multinacional segueix apostant per créixer a Espanya en el marc del seu desenvolupament al mercat nacional, encara que de moment no hi ha cap nova inversió confirmada.

Amazon compta a més amb dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per proporcionar entrega ultra-ràpides als seus clients 'Prime' en aquestes ciutats.


Comentaris

envia el comentari