Amb aquest truc podràs comprar bitllets d’avió a un millor de preu

Actualment, els bitllets per viatjar en avió tenen un preu molt alt

Bitllets d'avió. | Cedida.

Crec que tots estarem d’acord que actualment viatjar en avió és ridículament car i per aquest motiu, si estàs esperant per escapar-te uns dies de vacances, amb el següent truc que ens porta Rolloid, t’asseguraràs que pots reservar el teu vol i obtenir el millor preu possible. En primer lloc, t’expliquem les coses que no has de fer.

Mai has de reservar el teu bitllet d’avió un dissabte. Generalment aquest dia és quan els preus dels bitllets són més alts. La raó per la qual el preu dels bitllets d’avió són més alts els dissabtes és perquè les aerolínies segueixen un sistema de preus setmanal que pot semblar confós i frustrant pels viatgers que no saben com funciona. Aquest sistema s’aplica si reserves un vol amb mesos d’antelació o simplement amb setmanes d’antelació. Tot això, va començar quan les línies aèries van començar a fer promocions a diaris i la gent solia anar a les agències, que estaven obertes en horari d’oficina de dilluns a divendres. Tot i que, actualment, la majoria de la gent reserva els seus vols per Internet, aquest sistema encara continua funcionant.

Cal destacar que les aerolínies encara ofereixen les seves vendes a principi de setmana, a partir del dilluns. D’aquesta forma, aconsegueixen acabar d’omplir els diversos seients que queden lliures per acabar de completar l’avió, ja que, el cap de setmana les vendes són molt més ràpides. Tot i això, els dimarts succeeix un fet sorprenent. Les companyies competidores ajusten els preus de venda de cadascun, creant una gran guerra de preus en tota regla perquè els clients escollin la companyia que més els convé. Això significa que els dimarts és el millor dia per aconseguir una oferta increïble. Si vols dades encara més específiques, un estudi va trobar que els dimarts a les tres de la tarda és el millor moment per adquirir bitllets d’avió a un preu més barat.

Amb aquests trucs aconseguiràs uns bitllets d'avió a un preu molt baix. | Cedida.

Tal com explica Orbitz.com, el preu mitjà d’un vol venut un dissabte va ser un 7% més car que el preu mitjà d’un vol venut un divendres. Definitivament, val la pena reservar el teu vol durant la setmana. Una altra forma d’estalviar a l’hora de comprar els bitllets d’avió és seguir a les diverses companyies aèries a les seves xarxes socials o fins i tot, inscriure’s en els seus butlletins que et poden informar de qualsevol oferta momentània de l’empresa. Això, combinat amb els teus coneixements et facilitaran la compra d’un bitllet d’avió a un preu realment baix.


Comentaris

envia el comentari