Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono, preocupada pel seu pare en saber que no pot continuar amagant la veritat

Amelia Bono no sap què fer

Amelia Bono està molt preocupada pel seu pare després de saber que ja no pot continuar amagant un dels secrets més ben guardats de la família. Malgrat que la influencer ha aconseguit reconciliar-se amb el pare dels seus fills, l'exministre no està passant per un dels millors moments.

Fa una mica més d'un any i mig, Amelia Bono i Manuel Martos van deixar tots els seus seguidors amb la boca oberta després de confirmar que, després de 14 anys de matrimoni i 4 fills en comú, havien decidit agafar camins separats.

«Seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors, que són el més meravellós que tenim i per tot allò que han significat aquests 14 anys junts. El nostre amor i el nostre afecte seguirà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent. I continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara», va assegurar Amelia Bono a través de les xarxes socials.

Durant tot aquest temps, tant la família del socialista José Bono com la de Raphael ho han passat veritablement malament. Tanmateix, a principis d'estiu, Amelia i el seu marit van anunciar que havien decidit donar-se una nova oportunitat. Ara, malgrat que la felicitat s'ha instal·lat en aquesta família, Amelia Bono no ha pogut evitar preocupar-se pel seu pare: acaben de sortir a la llum alguns detalls dels seus fills menys coneguts.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono tornen la felicitat a les seves famílies. | EP

Amèlia Bono no s'ho esperava

Des que el seu pare va començar la seva carrera a la política, Amelia Bono s'ha convertit en una de les persones més populars de l'alta societat espanyola. Des de llavors, la influencer ha estat molt present a les nostres vides. A més de ser la filla d'un dels polítics més reconeguts del nostre país, avui dia manté una sòlida relació amb Manuel Martos, fill del cantant Raphael.

Malgrat la popularitat d'Amelia Bono, la resta dels seus germans han decidit portar una vida més discreta. Ara, han sortit a la llum algunes de les dades dels fills més desconeguts de José Bono i l'empresària Ana Rodríguez.

Per a aquest polític retirat, la seva família és el més important. En la dècada de 1980, es va casar amb la dona de la seva vida, però 30 anys després van decidir posar punt final al seu matrimoni. Durant el temps en què van estar junts, la parella va tenir quatre fills: Amèlia, Ana, José i Sofia.

Primer pla de Sofía Bono
Sofía, la filla de José Bono, parla sobre un tema tabú. | Linkedin

Després de portar al món Amelia Bono, aquest exmatrimoni va donar la benvinguda a Ana Bono. A diferència que la seva germana gran, aquesta noia va decidir mantenir-se allunyada del focus mediàtic. Poc se sap de la vida d'Ana. El que sí que ha transcendit és que treballa en un prestigiós bufet d'advocats i comparteix la seva vida amb la seva parella, Gabriel Funes.

D'altra banda, tenim José Bono, l'únic fill home de l'exministre de Defensa. Aquest jove va passar de l'anonimat a la popularitat després que sortís a la llum la relació amb Aitor Gómez. Encara que fa una mica més d'un any va anunciar la seva ruptura, el darrer mes de juny, Amelia Bono va publicar una foto confusa a les seves xarxes socials. S'hi pot veure el jove posant al costat de la seva moto, però el que més va cridar l'atenció va ser l'apel·latiu que va fer servir la nora de Raphael: «El meu cunyat», va escriure al costat d'aquesta instantània.

A hores d'ara no se sap si només es tractava d'un gest afectuós o d'una possible reconciliació, però la veritat és que la relació d'Aitor amb la família Bono és immillorable.

Per últim, ens trobem amb Sofia Bono. L'exmatrimoni va viatjar fins a Xile per adoptar-la, però no ha estat fins fa uns dies quan la germana petita d'Amelia Bono ha adquirit més popularitat. La jove no ha tingut cap problema a sincerar-se públicament sobre la seva vida i sobre un dels temes tabú de casa seva: l'adopció.

▶️ Vídeo del dia