Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono revela que pateix una malaltia que l'ha obligat a canviar de vida

Amelia Bono prefereix explicar la veritat per evitar els rumors

Amelia Bono té clar que pertany a una família influent, per això la premsa segueix els seus passos i el públic en parla. S'ha adonat que el més intel·ligent és explicar la veritat, per això matisa tots els rumors que circulen sobre la seva persona. Fa uns mesos va revelar el que passava amb el presumpte embaràs: tot era una teoria sense fonament.

Amelia Bono va confessar que el seu cos estava canviant perquè se sentia més relaxada i estava menjant més, però no hi havia res ocult. Va assegurar que no desitjava ampliar la família perquè els seus fills li donen tot el que necessita, creu que no cal fer un altre pas. Els espectadors agraeixen que sigui tan sincera i els periodistes també, ja que evita polèmiques que no aporten res a ningú.

Amelia, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, va revelar fa un temps que patia una malaltia crònica. Afortunadament, ha sabut controlar la situació, però reconeix que aquesta anomalia l'ha obligat a canviar de vida. Pateix TDAH, un trastorn molt comú a la societat que ha estat molt de temps amagat.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono compta amb el suport del seu marit, Manuel Martos | GTRES

Amelia es va proposar un repte: contestar totes les preguntes dels seus seguidors, aquí va sortir la veritat que havia estat oculta. El primer que va fer va ser aclarir que no era greu i que havia après a conviure-hi, no volia que ningú es preocupés. Aquest tipus de gestos no han fet més que consolidar el seu regnat mediàtic, és una estrella i es mereix ser-ho.

«No va ser fàcil en alguns moments i aspectes del meu dia a dia, però és un tema personal i he après a conviure-hi». No té cap problema a compartir el diagnòstic perquè moltes persones es poden sentir identificades i ella vol ajudar. Recordem que no és una malaltia greu, amb la medicació correcta es controla molt de pressa.

Amelia Bono està sent investigada al detall

Amelia ha canviat certes rutines des que li van detectar TDAH i s'ha posat en mans dels millors professionals. Actualment tot està controlat i pocs recorden el tema, però hi ha mitjans que han tornat a treure'l a la llum per un motiu important. La seva germana Sofia ha trencat la seva relació sentimental, així que la família torna a estar en boca de tots.

Primer pla d'Amelia Bono
Amelia Bono sap que la seva família està al punt de mira | Europa Press

Bono s'ha adonat que ha de ser més curosa, ja que el seu clan està de plena actualitat i no pot cometre cap error. És cert que porta una vida tranquil·la, no té res a amagar i es pot permetre el luxe de relaxar-se. Compta amb el suport de molts periodistes, ja que sempre té una resposta amable per a tots els reporters que li pregunten.

L'empresària viu un estiu molt especial, el primer des que s'ha reconciliat amb el seu marit. Han estat separats un temps, però s'han adonat que no poden estar l'un sense l'altre. Manuel Martos mai no va desaparèixer del seu present, ja que per a ella era important tenir contacte amb ell pel tema dels fills.

Amelia Bono ha demostrat que tot és possible

Amelia està acostumada que els mitjans es facin ressò dels seus moviments, però el seu marit Manuel és força més tímid. Gran part del públic pensava que el matrimoni s'havia separat per sempre més, però tot era una especulació sense sentit. El fill de Raphael no ha parat fins a recuperar l'amor de la seva dona i ella està encantada amb el que ha passat.

Bono ha demostrat que l'amor és capaç de fer qualsevol cosa, per això ella i el seu marit estan vivint un moment tan especial. Coincideix amb la separació de la seva germana Sofia, però la família estarà unida fins que passi la tempesta. Sempre ha passat el mateix, fins i tot quan la nora de Raphael va saber que tenia un trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat.