IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

American Airlines recomana a les persones que volen a Barcelona que canviïn les dates del seu viatge

Avisa als seus clients que fins al 13 d'octubre les possibles mobilitzacions poden afectar els seus plans de viatge

American Airlines recomana a les persones que volen a Barcelona que canviïn les dates del seu viatge
American Airlines recomana a les persones que volen a Barcelona que canviïn les dates del seu viatge | American Airlines

L'aerolínia American Airlines ha recomanat als seus clients que tenen vols comprats per viatjar a Barcelona durant aquesta setmana que canviïn les dates del seu viatge. Segons informa 'El Periódico', des de l'aturada general d'aquest dimarts ha informat als seus clients de la situació de conflicte que està vivint Catalunya, a causa de les tensions polítiques entre els governs català i espanyol, que han causat manifestacions i mobilitzacions. Així, l'aerolínia ha enviat un missatge als seus clients explicant-los que «la possible mobilització que es pot produir entre el 3 i el 13 d'octubre pot afectar els seus plans de viatge. Li estem oferint flexibilitat addicional que li permet canviar els seus plans de viatge sense cap cost». D'altra banda, el grup Lufthansa —que inclou Lufthansa, Brussels Arilines, Swiss i Eurowings— ha assegurat aquest dijous, 5 d'octubre, que la situació a Catalunya no ha provocat cap efecte en les seves reserves des de o fins a Barcelona. «Afortunadament, fins ara no veiem cap efecte, això és molt especulatiu», ha assenyalat el vicepresident de vendes del grup a la zona d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Stefan Kreuzpaintner.

Tot i això, el ministre d'Energia, Turisme i Agenda digital, Álvaro Nadal va declarar aquest dimecres que ja s'havia constat «una frenada» en el turisme a Catalunya, que fins als atemptats de Barcelona i Cambrils anava creixent un 10% interanual, mentre que a partir de setembre el creixement ha estat del 2%. Segons el ministre, en aquesta tendència a la baixa hi han contribuït els avisos dels ministeris d'Exteriors de diversos països advertint els seus ciutadans que si viatgen a Catalunya i, en concret, Barcelona, podrien trobar-se amb una «situació conflictiva». És el cas, tal com informa el citat mitjà, del Regne Unit, el ministeri d'Exteriors del qual ha enviat un avís als ciutadans que es desplacen a Barcelona advertint-los que «les manifestacions que han tingut lloc a Barcelona i a altres zones de la regió de Catalunya poden continuar durant diversos dies». També concreten que les concentracions inicialment pacífiques es podrien convertir en enfrontaments, i que el servei de transport públic es podria veure afectat.


Comentaris

envia el comentari