Els amics de Bigote Arrocet confirmen que «està fart» de María Teresa Campos

El seu entorn confirma que la relació s'ha tornat «insostenible» i que podria acabar
Bigote sent que dona més del que rep en la relació | Cedida

 

L'entorn del cantant Bigote Arrocet explica que ja no pot més i que «està fart» de la periodista, segons recull 'ESdiario'. La notícia sobre la visita de Terelu Campos a Hondures i la seva convivència amb els supervivents no els ha agradat gens als amics íntims de l'humorista. La relació amb la presentadora de Telecinco podria tenir els dies comptats després d'haver tingut una conversa amb algú de l'entorn de l'humorista. Ell mateix hauria confessat «estar-ne fart». 

Respecte a la participació d'Arrocet a 'Supervivientes', qui va ser presentadora de '¡Qué tiempo tan feliz!' ha arribat a dir que «no li importa» i que per a ella ja es pot «morir de gana». Aquestes declaracions i els comentaris de Terelu i Carmen han perjudicat la imatge de Bigote des que va confirmar la seva estada a l'illa. Els més propers a ell creuen que les Campos se n'estan aprofitant per guanyar més diners: «El posen verd, fomenten el debat públic i ara participen de 'Supervivientes'».

 

A més, els seus amics avisen que «no es pot utilitzar algú com Bigote d'aquesta manera» i diuen que no és un gandul com elles fan creure. El seu entorn té clar que ell no suportarà gaire més aquesta situació. A més, determinen que se sent decebut perquè no li ha donat el seu suport en el concurs. Una persona molt íntima de l'humorista confirma que «la relació s'ha tornat insostenible» i que la seva paciència «s'està esgotant».