rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una amiga íntima de Letícia assegura que la reina està molt preocupada per les polèmiques imatges amb Sofia

Així ho ha comunicat Inma Aguilar
Imatge d'arxiu del rei Felip VI i la reina Letícia. | CatalunyaDiario.cat

 

Les polèmiques imatges en què Letícia impedeix que Sofia es faci una foto amb les seves filles Elionor i Sofia després de la missa de Pasqua a Mallorca, deixen al descobert la tensa relació que existeix entre sogra i jove. 

 

Ara, però, una amiga íntima de Letícia, Inma Aguilar, ha assegurat que la reina està molt preocupada per la dimensió que ha anat adquirint l'escena en qüestió. Ho ha dit al programa de la segona cadena de Telemadrid 'El Circulo'. Aguilar assegura que la dona de Felip està «preocupada i desolada» després de les imatges, especialment per la «protecció de la imatge» de les seves filles.

Letícia, la més perjudicada

La periodista, que va treballar amb Letícia quan aquesta estava a la CNN+, afirma que la reina diu «que ha sigut una ximpleria, que no ha sigut un tema greu, ni ha passat res», encara que les imatges parlen per si soles. «No pot parlar i no pot explicar-se, pel que és un blanc bastant fàcil», afegeix.

 

Per aquest motiu, Aguilar creu que la seva excompanya de professió és la que ha sortit més perjudicada: «La reina Letícia sempre s'acostuma a emportar la pitjor part quan s'analitzen els seus gestos. Des del primer dia del seu compromís ja se li feia un tractament desigual per no ser de sang reial».

El motiu de l'empipament de Letícia amb Sofia 

No obstant això, la reina ha evitat pronunciar-se sobre la seva relació amb la mare del seu marit, el rei Felip VI. El gest que li va dedicar a la reina emèrita deixa clar que la relació entre ambdues no és gens bona, encara que intentin amagar-ho. Segons asseguren alguns periodistes pròxims a la Família Reial, entre els quals es troba Pilar Eyre, Letícia estaria molt molesta amb el suport de Sofia a la infanta Cristina després del cas Nóos.

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris