Primer pla de Laura Escanes amb el rostre seriós

Les amigues de Laura Escanes amaguen al seu ex el motiu real de la ruptura

Laura Escanes sap que mai la trairan

Laura Escanes  va sorprendre tots els seus seguidors després de publicar un comunicat al seu compte d'Instagram on anunciava la separació de Risto. La commoció per la trista notícia va ser molt gran i encara no se sap la causa que ha provocat la ruptura. Els rumors sobre els fets ja han començat a circular, mentre que els protagonistes guarden silenci.

Tots dos encara senten un gran afecte, principalment pel bé de la filla que tenen en comú. Laura ha trobat a les seves amigues el suport perfecte en aquests moments tan complicats i elles li ho han demostrat guardant silenci. Elles, millor que ningú, saben quines són les raons de la ruptura, però són fidels a la seva amistat i no pensen revelar res.

Laura Escanes i el suport de les seves amigues

Laura Escanes es troba ara mateix vivint un cúmul de sensacions que li estan resultant molt difícils de pair. D'una banda, encara sent un amor molt profund per Risto, però, de l'altra, sap que no hi ha marxa enrere.

Mentre busca una nova llar on instal·lar-se i reprèn els seus projectes professionals, la 'influencer' passa temps amb les seves amigues. La filla de Matamoros, María Pombo i María Fernández-Rubíes es van unir per animar Escanes i donar-li suport en aquests moments tan delicats.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Laura Escanes i Risto han trencat després de set anys junts. | GTRES
 

Encara que la seva relació amb el presentador continua sent «bona», la veritat és que hi ha alguna cosa a la vida de Laura que li impedeix lluitar per l'amor. No ha transcendit la raó que ha posat fi a set anys d'amor i una filla en comú, però el que està clar és que no té solució.

Les seves amigues han fet pinya al voltant de la model i l'únic desig que comparteixen és protegir-la i tornar-la a veure feliç. Des que es va anunciar la ruptura, sap que pot comptar amb el seu entorn. També sap que no parlaran ni revelaran els detalls de la separació i això és justament el que ara necessita per desfogar-se sense por.

De fet, han estat elles les més buscades per la premsa per saber com es troba Laura Escanes després de la separació. María Pombo i María Fernández-Rubíes asseguren que estan al seu costat, però que s'estimen més no pronunciar-se sobre el tema. «Ha de ser ella la que us ho expliqui, són moments difícils per a la parella», han manifestat.

Les amigues de Laura Escanes tenen por de ficar la pota

Laura és plenament conscient de la repercussió que ha provocat la seva separació de Risto. Però, tot i haver estat una parella pública, ara l'únic que volen és passar aquest dur tràngol en la intimitat. Tots dos van demanar respecte a la premsa «en aquests moments delicats», però el cert és que algunes persones en volen saber més.

L'entorn de la 'influencer' ho sap tot, però també saben que qualsevol declaració pot ser malinterpretada. Per això prefereixen «no parlar per no ficar la pota» i que les coses se'n vagin de les mans.

Primer pla de Laura Escanes
Laura Escanes se centra a la feina per oblidar la ruptura. | GTRES
 

«És una època que no és agradable i a sobre tot és públic, al final és complicat», explicava María Pombo. «Ells estan tranquils, s'estimen un munt, hi ha una nena i és el més important», afegia la 'influencer'.

Sobre com es trobava Escanes, Rubíes confessava que «està tranquil·la» i que ara vol centrar-se en la seva feina. Les amigues de la model no van dir res més sobre aquest tema, demostrant així la seva amistat.

L'ex de Risto tampoc no ha donat més detalls sobre la raó de la separació. Només s'ha limitat a afirmar que «està tot bé» i que «la relació és bona. No donarem cap declaració més, ja ho hem dit, són moments complicats. Demanem una mica de calma i ja està», finalitzava.