Dani Alves

Les amigues de la víctima del cas Dani Alves, trenquen el silenci: «Un bavós»

Aquest divendres passat, vuit testimonis van declarar davant la titular del Jutjat número 15 de Barcelona

Aquest divendres passat va ser un dia clau pel cas de Dani Alves. Vuit dels testimonis que van interactuar d'alguna manera la nit del 30 de desembre van declarar davant la titular del Jutjat número 15 de Barcelona. D'aquesta manera, els vuit testimonis van avalar la declaració de la víctima, la jove de 23 anys que presumptament va ser violada.

Entre aquests vuit testimonis, van comparèixer dues de les noies que estaven amb la víctima la nit dels fets a la discoteca Sutton i segons van explicar, el brasiler també va intentar abusar sexualment d'elles. Segons El País, una va declarar que el futbolista li va fer tocaments a la zona vaginal. L'altra, va descriure al futbolista com un «bavós». 

Va intentar abusar de dues noies més

La cosina i una amiga de la víctima, van avalar, en part, el relat de la noia. Diem en part perquè elles no van presenciar el moment de la presumpta violació. Segons les declaracions de la víctima, les tres noies van arribar a la discoteca barcelonina al voltant de les 02:00 hores de la matinada del 30 de desembre.

En arribar, uns amics mexicans les van convidar a la zona VIP del local. Un cop allà, un cambrer va insistir perquè les joves s'apropessin a la taula de Dani Alves. Segons fonts jurídiques consultades per l'ACN, els treballadors de la sala van explicar que va ser Alves qui va convidar les tres noies al seu reservat i va estar uns 20 minuts conversant.

Posteriorment, Dani Alves va entrar al lavabo i, més tard, ho va fer la noia. Un cop a dins, s'hi van estar aproximadament 15 minuts, moment en el qual suposadament va tenir lloc l'agressió sexual. En aquest punt, la víctima assegura que les relacions sexuals van ser no consentides i, en canvi, Alves afirma que sí que ho van ser. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Hi ha proves

El cert és que la versió de la noia es veu corroborada per diverses proves. En primer lloc, cal destacar les empremtes dactilars del lavabo de Sutton i la presència de semen a la roba de la jove. En segon lloc, és molt revelador que la noia ha mantingut des del primer moment una única versió. I ara s'hi suma la declaració dels vuit testimonis.