IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amina, la filla de Cayetano Martínez de Irujo i Genoveva Casanova, que farà la seva posada de llarg a París

L'acompanyarà el seu bessó Luis del braç

Imagen de Amina y su padre

Imatge d'Amina i el seu pare | GTRES

Andrea Janeiro va obrir la veda de l'expectació per veure-li la cara als fills dels famosos després d'haver complert la majoria d'edat. Ara, aquesta expectació de les càmeres per treure als descendents sense la cara pixelada no ha decaigut, i els mitjans estan sobre les encara menors Anita Matamoros, Alejandra Rubio o Amina Martínez de Irujo —la filla de Makoke i Kiko, la filla de Terelu i la néta de la Duquessa d'Alba—, i també sobre la seva cosina, Cayetana Rivera, filla del destre i Eugenia Martínez de Irujo que ha complert recentment la majoria d'edat amb una exclusiva.

Amina somia des de fa anys amb la seva posada de llarg

Precisament la seva cosina Amina, filla de Cayetano Martínez de Irujo i Genoveva Casanova, ha estat notícia avui a 'Hola' després de donar-se a conèixer que celebrarà la seva posada de llarg en una de les cites més exclusives de la tardor. La jove de 16 anys acudirà al Ball de Debutants de París al que solament es pot assistir sota invitació.

Amina és ara la néta més petita de Cayetana i serà la protagonista d'una altra nit de glamur on també assistiran a l'exclusiu hotel The Peninsula la princesa Carlota de Luxemburg, la princesa María Francisca de Bragança, la duquessa Natasha D'Arenberg, Alice de Séjournet de Rameignies. Vanity Fair assegura que la jove està molt il·lusionada amb aquesta celebració, ja que desitjava viure aquest moment des que tenia tan sols 11 anys.

Amina con su padre sobre un caballo
Amina amb el seu pare sobre un cavall | cedida

 

Els seus pares l'han mantingut lluny dels paparazzi espanyols

Pel que fa al vestit primer s'havia parlat que lluiria un Carolina Herrera, ja que la seva mare és molt amiga de la filla de la dissenyadora, però finalment portarà un Zuhair Emmuralleu. D'altra banda, el seu acompanyant, que no se li coneix cap de moment, serà el seu germà bessó, Luis Martínez de Irujo, al que està molt unida.

Poc més es coneix de la vida d'Amina, que li va retornar el somriure amb el seu naixement a la seva àvia que havia quedat vídua i el nom de la qual que significa senyora de la fidelitat, de la pau i l'harmonia. El seu pare i la seva mare sempre han estat gelosos de la seva intimitat fins al punt que va estudiar al costat de Luis en l'elitista internat anglès d'Ampleforth, situat a 30 quilòmetres de York, lluny dels paparazzis espanyols.

La nena que ja apunta maneres, és la primogènita del seu pare i, per tant, podria ser la propera duquessa d'Arjona. Farà falta esperar si pren el mateix rumb que la seva cosina Tana que es va presentar mitjançant una exclusiva.

Amina y su padre en los toros
Amina i el seu pare als toros | cedida

 


Comentaris

envia el comentari