IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amor Romeira reconeix que un germà seu és drogoaddicte i està a presó

L'ex concursant de 'Gran Hermano' ho ha dit a les xarxes socials en una discussió amb una seguidora

Amor Romeira ha denunciado a su representante por estafarle
Imatge d'arxiu d'Amor Romeira, ex concursant de 'Gran Hermano' | CatalunyaDiari.cat

Amor Romeira, ex concursant de 'Gran Hermano' és una persona amb molt de caràcter i no dubta mai en contestar a persones que ataquin qualsevol aspecte de la seva vida. No és la primera vegada que Amor és notícia pels seus comentaris a les xarxes socials i aquest últim cop no és diferent.

Romeira no ha dubtat en replicar a una seguidora d'Instagram que l'havia atacat. Però la seva reacció no ha estat el més destacable, sinó les paraules que ha utilitzat, confessant així mateix que té un germà que és drogoaddicte i està a la presó.

Amor Romeira tornar a ser atacada a les xarxes

«He de dir una cosa seriosament. Fa anys que no rebia aquest tipus d'atacs i insults tan humiliants. [...] Estic sopant tranquil·lament amb una amiga i m'ha arribat un missatge privat d'Instagram, fins que finalment l'he bloquejat», ha començat dient Amor.

Per aclarir a tothom el que havia succeït, la canària ha seguit explicant: «La noia que m'escriu per missatges privats està intentant humiliar-me amb temes que a mi m'afecten i a més insultant-me amb veritables barbarismes».

Amor Romeira se vuelve a operar los pechos
Imatge d'arxiu d'Amor Romeira, ex concursant de 'Gran Hermano' | CatalunyaDiari.cat

Sembla que l'usuari volia atacar a l'ex concursant de 'GH' dient que el seu germà estava empresonat, informació que fins aquests moments era completament desconeguda pel públic.

Reconeix que el seu germà és drogoaddicte i està a presó

Però en comptes de preferir donar una negativa i seguir rebent insults, Amor ha preferit desvelar tots els rumors sobre el seu germà: «El meu germà no va estar-hi, està ara a presó perquè és drogoaddicte. Està enganxat a les drogues i robava per poder-ne consumir. Ara ho està pagant», ha dit.

A més, ha assegurat que ella i el seu germà no mantenen cap mena de relació: «El meu germà és una persona i jo en sóc una altra. Jo tinc la meva vida i, desgraciadament, ell en té una altra. La meva mare ens va ensenya que amb la cullera que tenim és amb la que hem de menjar i si ell ha decidit que aquesta és la seva vida, jo no sóc ningú per dir res», ha deixat clar.

Finalment, Amor Romeira també ha volgut atacar a la seguidora preguntant-li: «Perquè coneixes el meu germà? Serà perquè tu també vas estar a presó? Serà que tu també estaves enganxada a la metadona?».


Comentaris

envia el comentari