Amor Romeira i Lola Ortiz acomiaden l'any despullades

Les dues canàries han decidit donar la benvinguda al nou any amb un nu integral davant de milers de seguidors
Lola Ortiz i Amor Romeira s'acomiaden del 2018 despullades | CATALUNYADIARI.CAT

 

Cada persona s'acomiada de l'any a la seva manera. Alguns famosos sorprenen els seus seguidors amb felicitacions carregades d'afecte, i altres es decanten per despullar-se a través de les xarxes per intentar pujar les temperatures d'aquest hivern tan gèlid. Segons ha avançat 'La Coctelera', Amor Romeira, exconcursant de 'GH 9' ha optat per la segona opció.

 

El nu d'Amor

La canària ha optat per acomiadar-se de l'any com si fos estiu: a la platja i amb un nu integral. Sempre activa a les xarxes socials, la jove ha volgut compartir amb els seus seguidors una fotografia que no ha deixat ningú indiferent.

 

Amor Romeira està totalment despullada i presumeix de figura amb la seva amiga, Lola Ortiz, extronista a 'MYHYV'Amb el cul a l'aire i les mans a dalt davant del mar de Puerto del Rosario (Fuerteventura), Amor delectava la vista als seus milers de seguidors a través del seu compte d'Instagram (@amorromeira).

 

Amor Romeira ha publicat una fotografia en què se les veu despullades a Fuerteventura | Instagram

 

Amor Romeira va aprofitar per llençar un missatge de llibertat i alliberament de la dona. «Dones lliures i perill d'extinció #DonaEmpoderada #Respecte #Tolerància #DonaLliure #LaMevaVida #LaTevaEnveja», deia la canària a la seva publicació, conscient que generaria odi i admiració en parts iguals. La foto de seguida va tenir una gran repercussió i va arribar a tenir 12.000 'likes' i els comentaris no van tardar a arribar. «Culassos», «espectacular», «foc pur» i «divines» van ser alguns dels missatges que van rebre Amor i la seva amiga, Lola.

 

Una vida difícil

Encara que la seva vida no ha estat un camí de roses, a la canària se la veu alegre i contenta als diferents vídeos que puja a les xarxes. Polèmica i extrovertida gairebé a parts iguals, així és la jove que sortia de la famosa casa de Guadalix de la Sierra disposada a complir el seu somni: sotmetre's a una operació de reassignació de gènere. Molt estimada pel públic, la jove va tornar a ser notícia el 2012 després d'haver estat brutalment apunyalada en una discoteca de Fuerteventura i haver necessitat 21 punts de sutura.

 

Més notícies relacionades: «Amor Romeira reconeix que un germà seu és drogoaddicte i està a presó»

 

Una dona sense embuts

Des que va sortir de 'Gran Hermano', la canària no ha tingut cap problema per mostrar-se físicament i interiorment davant dels seus seguidors. En diverses ocasions hem pogut veure Amor passar-s'ho d'allò més bé amb els seus amics de festa, discutint a través d'Instagram o mostrant-se com Déu la va dur al món a les xarxes socials o a revistes com 'Interviú'.

 

Amor Romeira va sorprendre els seus seguidors amb una foto en què imitava Steisy, extronista de 'MYHYV' | Instagram

 

Pocs dies abans de la felicitació de Nadal, Amor va sorprendre els seus seguidors amb una polèmica foto en què intentava imitar Steisy, extronista de 'MYHYV', a la portada d''Interviú'. Amor aconseguia el repte de l'extronista, ja que sortia totalment despullada i en una posició molt suggerent. Sens dubte, a Amor sembla que no li importen les crítiques que rep sobre el seu físic i no dubta a mostrar-se públicament, cosa que demostra que no fa cas de tots els comentaris d'odi que es fan sobre ella.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris