IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amor Romeira recupera l'audició en directe gràcies a uns audiòfons

El programa ‘Socialité’ va acompanyar l’exconcursant de ‘Gran Hermano 9’ al metge

Amor Romeira en la consulta del otorrino
Amor Romeira a la consulta del metge | Socialité

Moment molt emotiu a la vida d’Amor Romeira, exconcursant de ‘Gran Hermano 9’. El programa ‘Socialité’ de Telecinco va emetre en directe com anava a la consulta de l’otorrinolaringòleg amb la intenció de provar uns audiòfons per recuperar l’audició.

Un remei temporal

Amor poniéndose uno de los audífonos
Amor posant-se un dels audiòfons | Socialité  

L’audiència va poder compartir aquest moment amb la canària que va deixar clar que aquest remei era només temporal, ja que de cara al futur haurà de passar pel quiròfan per acabar de curar els seus problemes d’audició. Durant la visita al metge, Romeira va recordar el primer cop que va anar a la consulta i les pors que tenia llavors en relació amb la seva malaltia.

El motiu que va portar l’exconcursant  de ‘Gran Hermano 9’ a l’otorrinolaringòleg va ser que feia un temps que no escoltava bé. En aquell moment, es va imaginar el pitjor diagnòstic perquè a la seva família ja havien patit problemes d’audició. «Em vaig imaginar a la meva àvia amb un aparell gran a l’orella i se’m va enfonsar el món», va confessar.

Una pèrdua auditiva del 57%

Finalment, la situació no va ser tan dramàtica i Romeira va comprovar que els audiòfons que li va proposar el seu metge tenen una dimensió molt més reduïda i passen pràcticament desapercebuts. Pel que fa al seu cas, li van dir que tenia una pèrdua auditiva del 57% en cada oïda. Aquest problema també el tenen alguns familiars de la canària i ella ja havia pensat en alguna ocasió que podria patir molèsties en aquest àmbit però no s’imaginava que li arribessin als 30 anys.

Un dels moments més emocionants que Amor va compartir amb l’audiència va ser quan es va provar els audiòfons i va recuperar l’audició. «He vingut aquí tres vegades i no sabia que hi havia música d’ambient. Molt fort», va assegurar. Aquesta imatge suposa tot un avenç per a la canària que va anunciar al febrer el seu problema d’audició a través de les seves xarxes socials dient que ara li tocava ser forta.


Comentaris

envia el comentari