IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els amors coneguts i desconeguts del rei Felip VI abans de conèixer a Letícia

Isabel Sartorius i Eva Sannun van ser les més conegudes i dues de les candidates amb major potencial per ser la futura reina d'Espanya

El rey Felipe junto a Gigi Howard
El rei Felip amb Gigi Howard | Cedida

La família reial sempre s'havia mostrat preocupada pel futur del per llavors príncep Felip i el futur de la corona espanyola. A pesar que a l'actual rei se li havia conegut algunes parelles sentimentals, no van acabar convencent-li fins que va arribar a la seva vida Letícia Ortiz. Ella va ser la que va acabar per conquistar al solter d'or d'Espanya, malgrat les seves moltes pretendentes. La primera núvia que es va conèixer de Felip va ser Victòria de Carvajal, una hereva de l'alta societat madrilenya. Aquest va ser el festeig d'adolescència del rei, encara que no va acabar quallant perquè ell va marxar a Estats Units i ella va decidir quedar-se a Espanya, on es va convertir en un rostre conegut, segons el portal 'Cotilleo'. En la seva etapa per les universitats nord-americanes, Felip va collir molt èxit entre les dones americanes, sobretot models, com per exemple Gigi Howard, amb qui va ser fotografiat en més d'una ocasió.

Al seu retorn a Espanya, el fill de Joan Carles estava disposat a asseure el cap i aconseguir la futura reina. Va ser llavors quan va conèixer a Gabriela Sebastián d'Estarrufi, la filla de l'ambaixador espanyol a Alemanya. La seva exquisida formació i el seu do per als idiomes podrien haver-la catapultat fins al tron, però no obstant això, Felip encara no estava preparat per al compromís i la seva relació va acabar després que s'interposés una altra dona, la filla d'un poderós empresari mexicà Viviana Concuera.

Eva Sannum junto a Felipe en la boda de Haakon y Mette-Marit de Noruega
Eva Sannum amb Felip en la boda de Haakon i Mette-Marit de Noruega | Cedida

 

Alicia Krezjloba va ser una altra de les models que va passar pels braços del rei. Es van conèixer durant unes vacances quan ella era cambrera en un restaurant de Mallorca, encara que el seu festeig solament va durar els mesos d'estiu. Molt més coneguda va ser Eva Sannum, la model sueca que va conquistar a Felip quan estudiava Publicitat i Relacions Públiques a Madrid. Semblava que fos la candidata perfecta, tenia la bellesa i la intel·ligència. Fins i tot el rei va arribar a enfrontar-se amb els seus pares per poder seguir amb aquesta relació que va arribar a durar quatre anys en els quals fins i tot van arribar a aparèixer junts en diversos actes oficials.

El rey Felipe en una antigua foto junto a Isabel Sartorius
El rei Felip en una antiga foto amb Isabel Sartorius | Cedida

 

Encara que pot ser que la núvia més coneguda del rei sigui sens dubte Isabel Sartorius. Als seus 27 anys, rossa d'ulls clars i de trets amables, va acabar per conquistar el cor de Felip, encara que no el de la seva família, ja que malgrat ser filla de Vicente Sartorius, el marquès de Mariño, era filla d'un matrimoni divorciat. Després de quatre anys junts, la relació va acabar per trencar-se a causa de la distància.


Comentaris

envia el comentari