Imatge de l'actriu Ana Duato, de la sèrie Cuéntame, en un primer pla.

Ana Duato, preocupada en descobrir què està passant a casa de la seva veïna

Ana Duato no sap què fer per ajudar

Ana Duato no ha pogut evitar preocupar-se després d'assabentar-se de tot el que passa a casa d'una de les seves veïnes més estimades. I és que tot apunta que aquesta jove està a punt de prendre una decisió important en la seva vida.

Des que va sortir a la llum la ruptura entre Aitana i Miguel Bernardeau, tots els focus s'han posat a sobre d'aquesta mediàtica exparella.

Encara que aquesta és una informació que portava ressonant amb força des de fa uns quants mesos, no va ser fins a la confirmació de la revista Lecturas quan es va fer oficial.

Ana Duato
Ana Duato està molt trist per tot el que passa | Europa Press

A principis de desembre, el fill d'Ana Duato i la semifinalista d'OT 2017 van posar junts i molt units per a l'estrena de la seva sèrie, La última, un projecte que han dut a terme juntament amb Disney+ i que tots dos protagonitzen.

I, encara que amb aquella aparició pública van aconseguir fer callar una mica els rumors, aquests dos joves no han aconseguit passar desapercebuts l'últim mes de l'any.

Ara, Ana Duato s'ha quedat molt preocupada amb la darrera decisió que ha pres la seva exnora. I és que, El programa d'AR creu saber quin és el proper pas que farà Aitana per acabar amb aquesta dolorosa etapa de la seva vida.

Ana Duato només vol que ella estigui tranquil·la

Ana Duato només vol el millor per a Aitana, per això entén perfectament l'última decisió que ha pres la cantant en relació amb el seu lloc de residència.

Fa uns dies, la intèrpret va acudir a un important esdeveniment d'una coneguda firma de moda on, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'enviar un missatge contundent a la premsa social del nostre país.

Aitana parlant amb la premsa
La nora d'Ana Duato demana que no la gravin a casa seva | Europa Press

I és que, des que la ruptura va saltar pels aires, la intimitat de l'extriomfita s'ha vist greument afectada. Per això, a la nova d'Ana Duato no li va quedar cap altra opció que fer una delicada petició davant de les càmeres de televisió.

«Sabeu que jo no parlo de la meva vida, però sí vull dir una cosa. Us ho demano amb la mà al cor, no em graveu a casa perquè està començant a venir molta gent a les tres de la matínada i estic sola», va suplicar Aitana, just abans d'assegurar que «tinc molta por»].

«Ho passo molt malament, de debò, tinc molta por. I quan feu fotos o graveu fora de casa meva... Jo entenc que és una conseqüència de la meva feina, però necessito la vostra ajuda perquè ho estic passant molt malament», va puntualitzar, deixant a Ana Duato totalment muda.

Aquesta setmana, i en relació amb aquest problema delicat, El programa de AR ha assegurat que l'ex de Miguel Bernardeau s'estaria pensant a mudar-se de casa.

Tal com han relatat en aquest matinal de Telecinco, la cantant estaria molt angoixada per tota la pressió mediàtica que ha estat rebent els últims dies.

I és que, encara que ella mateixa va demanar públicament que la deixessin en pau, tot apunta que l'angoixa per part de la premsa no ha cessat.

Ana Duarto amb Aitana a la platja
Ana Duato es distancia de la nora | GTRES

Però aquesta no seria l'única raó que l'ha dut a prendre aquesta determinació important. A més, l'actual casa d'Aitana és molt a prop de l'habitatge familiar d'Ana Duato.

I, encara que l'artista sempre s'havia mostrat molt contenta amb el fet de viure a prop de la casa de la sogra, tot apunta que ara prefereix marcar distància amb la família de la seva exparella.

Mentrestant, del que no se'n sap res és de Miguel Bernardeau. L'actor ha optat per romandre en un segon pla i ha decidit no fer cap declaració sobre la seva ruptura.

Tal com podem veure a les seves xarxes socials, el fill d'Ana Duato està molt centrat en la seva carrera professional, cosa que l'ajuda a suportar la seva separació de la millor manera possible.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp