Ana María Aldón

Ana María Aldón aconsegueix salvar 'Viva la vida' abans del fracàs definitiu

Ana María fa un últim regal a Telecinco unes hores abans de l'adeu

Ana María Aldón va anar al rescat de Viva la vida en l'antepenúltima entrega de l'espai dirigit per Raúl Prieto, hores abans del tancament.

La veritat és que Ana María Aldón havia provocat una gran expectació entre els fidels espectadors de Viva la vida, després d'estar un mes sense donar senyals de vida en l'espai de Telecinco, cosa que ha enfadat notablement alguns col·laboradors.

L'andalusa va decidir absentar-se durant un temps per fugir de tots els problemes que tenia a casa seva. Fonamentalment, aquells que versaven sobre el seu matrimoni amb l'extorer i els menyspreus dels seus familiars cap a ella. Uns temes molt sensibles que enfonsaven moralment la dissenyadora de Sanlúcar.

Ana María Aldón fa que es disparin les dades d'audiència

Després de la inesperada tornada a la televisió en Déjate querer amb Toñi Moreno, l'espai presentat per Emma García volia aprofitar-se d'aquesta inèrcia. Sabia que, amb la tornada d'Ana María Aldón, el programa —que serà història a partir del pròxim 24 de juliol— aconseguiria una gran dada. Tothom anhelava la tornada de la dissenyadora andalusa al plató que ha estat el seu des de l'any 2020.

Emma García seriosa
Emma García ja pensa en el seu futur professional lluny de 'Viva la Vida'. | Telecinco

Viva la vida està a punt de dir adéu a la seva audiència cinc anys després que es posés a caminar de la mà de Toñi Moreno. Ha estat un llarg camí en què han aconseguit enganxar un públic que, això sí, no ha acabat de donar-li tota la confiança del món en aquesta darrera etapa. Per això, en calien els canvis i, en unes hores, s'acabarà per sempre el format que condueix Emma García.

D'aquesta manera, quant a les tardes del cap de setmana de Telecinco, la cúpula de Mediaset tenia ben clar que s'havia de girar la truita. Per desgràcia per a Emma García i el seu elenc de col·laboradors, la setmana que ve tots ells s'acomiadaran dels espectadors amb un programa especial.

Una última vegada en el plató de Telecinco que el programa espera comptar amb la intervenció d'Ana María Aldón. Era Emma la que instava la dona d'Ortega que no faltés a la cita en aquest comiat d'un programa que ha fet que la coneguem millor.

La pujada d'audiència que no evitarà el final d'una etapa

El programa de l'exdirector de Sálvame, Raúl Prieto, es va emportar una de les grans alegries d'aquest any en forma d'audiències. La veritat és que el retorn de la dona de José Ortega Cano va fer que el programa dominical arribarà al 14,6 % de quota de pantalla. Sens dubte, és una superxifra, en comparació amb aquelles a què ens té acostumats darrerament el format de Telecinco.

Estem parlant de la millor dada del programa en tot el que portem d'any 2022. Alhora, aquest fet demostra que Ana María Aldón desperta un gran interès entre l'audiència de Telecinco. De fet, 24 hores abans, la seva entrevista amb Toñi Moreno a Déjate querer va estar més de tres punts per sobre del programa anterior. 

Així doncs, aquesta emissió dominical de Viva la vida va ser vista de mitjana per 1,3 milions d'espectadors, 100.000 més que la setmana prèvia. Amb aquest marge afrontarà el seu darrer cap de setmana en la graella de Telecinco. Viva la vida dirà l'adeu definitiu a Telecinco després de cinc anys i el seu lloc l'ocuparà Ya es verano, un nou espai conduït per Verónica Dulanto, Frank Blanco i Marta González Novo.