Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón li comunica a Emma García que no tornarà mai més

Ana María Aldón ha abandonat el seu lloc com a col·laboradora a 'Viva la vida'

Ana María Aldón no pensa tornar a Telecinco. La delicada situació que travessa el seu matrimoni l'ha portat a renunciar a la televisió, almenys durant un temps.

«Ana María havia de ser aquí, però finalment no ha vingut. Una persona s'ha posat en contacte amb el programa per explicar-nos que ha tocat fons i no pot més», anunciava Emma García a Viva la vida.

«La raó és que un metge li ha recomanat que s'allunyi de la televisió. Està en mans de la medicina, d'un professional, i no està aquí per prescripció mèdica», explicava la presentadora.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha marxat de 'Viva la vida' sense donar explicacions. | Mediaset
 

«Està malament, necessita temps, i necessita allunyar-se i trobar-se a si mateixa», assenyalava José Antonio Avilés. Això, sense comptar que Ana María sent que els seus companys li han donat l'esquena.

Sobretot, després que l'acusessin de prendre'ls el pèl després de l'última exclusiva que ha protagonitzat.

«Cal assumir el perill d'una entrevista quan un està enfadat. Saps que hi ha conseqüències», li advertien.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío'. | GTRES
 

Tot i això, la resta de col·laboradors s'ha bolcat amb ella. «Vol i pot sortir, i que rebi tot l'afecte que es mereix i que necessita i que és el que volem transmetre des d'aquí».

La decisió d'abandonar la televisió també podria venir arran de les imposicions d'Ortega Cano. Pel que sembla, el destre «està convençut que tots els seus mals són conseqüència de la feina a la televisió de la seva dona. Que la seva presència als platós està dinamitant el seu matrimoni».

Just per això, li hauria donat un ultimàtum i li hauria exigit a la dissenyadora que deixi el seu lloc com a col·laboradora a Telecinco.

Ana María Aldón pren la decisió més dràstica per salvar el matrimoni

«Ana s'ha deixat seduir per la fama, els diners i la sensació de sortir per televisió i això l'està canviant. Per això, Ortega Cano li ha demanat que deixi la tele», asseguren fonts properes a la parella.

De fet, «a ell mai li va semblar bé que acceptés anar a Supervivientes i molt menys que decidís fer el pas de seure al plató de Viva la vida».

«Creu Ortega que aquest ha estat el principi de tots els seus problemes. A ell no li ha agradat mai ser el centre d'atenció, li posa nerviós que parlin d'ell i de la seva família i ara la seva dona ho fa cada setmana».

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano i Ana María Aldón a la 'Sálvame Fashion Week'. | Mediaset
 

Tot i això, «cap dels dos està disposat a cedir i intenten passar aquests dies cadascun de la millor manera possible».

«Ana no vol renunciar a la cadira que creu que s'ha guanyat i que es mereix», al·leguen.

«Ella creu que mai ha donat peu a res i que només fa la seva feina amb educació i respecte. Creu que els que no han actuat bé són altres, com Gloria Camila».

Tot i això, Aldón s'ha vist obligada a deixar la televisió per salvar el que queda del seu matrimoni. Encara que no ha rebut la mateixa resposta de part del seu marit.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María. | Europa Press
 

«Ella està farta de sentir-se una estranya a casa seva, a la casa que comparteix amb el torero», hauria manifestat al seu entorn.

A més, està dolguda perquè Ortega Cano «va anteposar un viatge a França en què acompanyava un noi a qui ensenya el món del brau a esperar la seva dona per veure-la i intentar solucionar les coses».

Això sense comptar que el torero «tem que la filla d'Ana María parli i acabi de dinamitar el seu matrimoni perquè és conscient que si la noia carrega contra ell o contra Gloria Camila això ja no tindria solució».

▶️ Ana María Aldón se va de casa de José Ortega Cano tras el calvario que está sufriendo

«El pare de Gloria Camila va demanar públicament a la seva dona i a la seva filla que paressin. No entendria que Gema sortís a generar més tensió». I és per això que «el torero fa diversos dies que està molt nerviós».