Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón es desmarca d'Ortega Cano i decideix prendre mesures

Ana María Aldón s'ha imposat i espera trobar el moment oportú

Ana María Aldón s'ha cansat de ser la segona en discòrdia del seu matrimoni. El fantasma de Rocío Jurado sembla seguir molt present i al cor del seu marit, Ortega Cano. Per això, s'ha cansat d'aguantar els menyspreus que fa temps que rep.

«No soc Rocío Jurado, però soc persona. Vull sentir que faig feliç el meu marit i que és feliç amb mi», sentenciava.

Unes declaracions que generaven un gran enrenou i que evidencien una greu crisi entre la parella.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón s'ha esfondrat a la televisió. | Mediaset 

Cosa que la mateixa Aldón acabava desmentint. «No estic sotmesa», assegurava contundent. A més, deixava clar que ella no havia tocat res de la casa del marit i que tampoc no ho necessita.

«No he tret un quadre de Rocío per posar-ne un de meu. És la llar on visc, però jo ni poso i ni disposo. Tinc una altra perspectiva. El meu marit té el que és seu i jo tinc el que és meu».

«Tinc una casa a Sanlúcar», deixava clar. «No he canviat mai cap quadre de lloc. Mai», deia respecte als records de Rocío Jurado que adornen la casa d'Ortega Cano.

Al seu torn, la col·laboradora retreia al torero que no hagués estat a l'altura de les circumstàncies. «Esperava un 'estic aquí, al teu costat', 'ja anirem remant', però amb una mica d'alegria que la vida és un regal», lamentava.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Fotografia d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María. | Europa Press 

Aldón insistia que «està enamorada i espera que arribi el moment que puguem gaudir». I remarcava que «és on vol estar i amb qui vol estar; és el meu lloc».

La controvèrsia generada al voltant de la relació d'Ortega Cano i la seva dona arribava al punt que, fins i tot, Conchi, germana del destre, es pronunciava.

«El meu germà és un sant i es porta molt bé amb mi. Només em va faltar parir-lo. Els veig estupendament, molt bé».

«Ni opinaré, ni vull saber res. El meu germà es porta molt bé», sentenciava.

Deixava caure que de vegades li retreia la seva actitud: «De vegades li dic, 'José no et creguis que ets Sant Josep'. El meu germà és molt bona gent», recalcava.

Ana María Aldón i Ortega Cano fan front a la pitjor crisi del seu matrimoni

Una postura que comparteix amb Aldón, que defensava públicament l'amor que sent per Ortega Cano. «El meu marit és molt bona persona i mai no li faria mal. No tinc cap intenció de fer-li res».

«El que vaig dir públicament a la persona que menys ha de sorprendre és a ell. Ho sabem tot l'un de l'altre, ho compartim tot...».

«No s'hauria de sorprendre. El que vaig dir és la veritat. Al meu matrimoni només hi caben dues persones», sentenciava.

Tot i que dubtava davant la pregunta de si creu que el seu marit l'estima en la mateixa mesura, és conscient que la memòria de La Jurado pesa molt.

«Suposo que sí... Si segueix al meu costat és per alguna cosa. Rocío va deixar una empremta molt gran en la seva vida i el seu cor, però ell té un cor gran i hi ha lloc per a totes dues», assenyalava.

«Des que va començar la docusèrie el noto més absent. No sé si hi pensa més, no ho sé, però està més absent», donava a entendre.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
José Oretga Cano i Ana María Aldón al funeral de Jaime Ostos. | GTRES 

«Ha canviat en general, no només amb mi. Està més capcot, trist. Jo vull que estigui content, vull veure'l en moviment».

A més, Aldón negava que entre els seus plans estigués divorciar-se. «Sí, dormim junts, i no em separaré. No penso separar-me, no és una cosa que tinc pensada».

«Abans de venir m'ha dit 'sort i ànim'. Jo tampoc estic tenint una bona setmana. La meva estabilitat mental no està gaire bé».