José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall

Ana María Aldon amarga la tornada de vacances a María Patiño i no només

La col·laboradora ha esclatat després de les greus acusacions abocades contra el seu marit, José Ortega Cano

Ana María Aldon està molt emprenyada amb alguns col·laboradors de Telecinco i ha assegurat que interposarà denuncies en  contra de tota ells. La setmana passada es va obrir una nova polèmica que afecta directament José Ortega Cano i tot el seu entorn. L'artífex d'aquesta nova situació va ser la presentadora i col·laboradora María Patiño.

Després d'uns dies allunyada de l'esfera mediàtica, va tornar a Sálvame on va revelar una conversa privada amb Amador Mohedano. En ella afirmava que la família era coneixedora de la suposada mala vida que el 'destre' li havia donat a Rocío Jurado.

Després d'aquestes declaracions, es va produir un enfrontament entre el germà de l'artista i la periodista, on es van llançar acusacions de possibles demandes. Ella, lluny d'espanyar-se, es va mantenir ferma en el seu discurs i el va ratificar dies després en el seu programa.

Això ha fet que la dona del torero, Ana María Aldon, esclati sobre els que han posat en dubte l'honor i imatge del seu marit. En aquest sentit, ha afirmat que pensa denunciar la col·laboradora en primer lloc i després a més personatges de Telecinco.

Ana María Aldon dona la cara per José Ortega Cano

La col·laboradora de Viva la Vida està molt emprenyada amb les acusacions que s'han abocat contra el seu marit. Ja es troba analitzant la situació i posarà mesures per aturar a tots aquells que l'estan ensorrant mediàticament. Posarà en mans de la justícia a aquelles persones que afirmin o difonguin informació sobre la suposada mala vida que li va donar el seu marit a la Jurado.

Aldón té clar qui serà la primera afectada de les seves accions legal. Aquest no és ni més ni menys que la periodista María Patiño, que va treure la notícia en el programa.

Amb tot, l'exconcursant de 'Supervivientes' ha assegurat que no serà l'única. "Estàs acusant el meu marit de ser un maltractador, tindràs problemes i no només amb Amador Mohedano" va advertir.

[Tweet] 1431677223208210435 [/ tweet]

Durant la seva intervenció va assegurar que aquestes declaracions no es poden fer sense tenir res segur o demostrar-ho d'alguna manera. A més, va afirmar bastant molesta que "això no es pot quedar així".

No va dubtar ni un segon a desmentir aquesta informació i defensar al seu marit. Va assegurar que el seu matrimoni no s'ha vist afectat per aquest motiu i que en la seva vida hi ha hagut una mala reacció. Tampoc la polèmica entrevista d'ell a Viva el Verano va afectar la seva relació matrimonial.

Surt a defensar públicament el torero

"Estem com sempre, es parla, però jo estic igual, no he d'estar desmentint" va sentenciar taxativament. Es va mostrar molt incòmoda i molesta amb aquesta nova polèmica a la qual va arribar a titllar de desagradable. Va llançar una advertència seriosa perquè aquest tipus de declaracions s'aturin i no es repeteixin més.

Ana Maria està disposada a demandar a qui s'atreveixi a vulnerar els drets del destre. Així mateix, va confessar que aquesta situació és insostenible i que estan molt cansats d'aquest tipus de rumors infundats. És per això que el que faran és no respondre en un plató de televisió, sinó davant de la justícia.

El calculat silenci de María Patiño

Per la seva banda María Patiño no ha donat cap mena de resposta pública, però es reafirma en les seves paraules. Durant l'emissió setmana de Socialité va assegurar que la seva postura està molt clara i que mantenia totes i cadascuna de les seves paraules.

A més, va recalcar que compta amb el suport de la seva amiga i companya Belén Estaven, que va participar en la polèmica conversa.

Aquesta polèmica només acaba de començar, ja que en unes setmanes s'emetrà la segona entrega del documental de Rocío Carrasco en què abordarà aquests assumptes familiars.

En el primer ja va oferir algunes pinzellades en relació amb la informació que va oferir la periodista. No sabem amb exactitud la informació que s'oferirà en aquest nou lliurament, però segurament no li farà gràcia a Ana María Aldón ni al seu entorn.