Ana María Aldón amb un barret de llana

Ana María Aldón, gravada parlant fatal d'Ortega Cano: «Menteixes»

Ana María Aldón, contra les cordes després de destapar-se la seva estratègia

Ana María Aldón i José Ortega Cano ja han signat el seu divorci i així ho deixava clar Paloma García-Pelayo la setmana passada a 'El programa de Ana Rosa'. El cas és que després de revelar la notícia la veterana periodista de Telecinco, molts han estat pensant com se n'ha assabentat García-Pelayo. Alguns que la coneixen bé apuntaven que Ana María podria haver filtrat la notícia, cosa del que es defensava el cap de setmana passat a 'Fiesta' la dissenyadora andalusa.

«Ni tan sols la meva família sabia que havia signat el divorci, no ho sabia ni la meva filla ni les meves germanes. S'assabenten per Paloma García-Pelayo, jo no volia amagar res, però mai no he donat cap informació. He sentit com m'acusaven de portar informació, és evident que no és veritat», deixava clar la dissenyadora.

Acusen Ana María Aldón de carregar durament contra Ortega Cano

Això sí, a Ana María li ha sortit un os dur de rosegar i com que les mentides tenen les potes molt curtes, el paparazzi Diego Arrabal ha parlat clar. Al seu canal de YouTube, el fotògraf ha donat una altra versió d'aquesta història i deixava per terra la ja exdona d'Ortega Cano.

Ana María Aldón i José Ortega Cano
Ana María Aldón ha filtrat el divorci definitiu | Catalunya Diari

La veritat és que Diego no ha callat res i ha estat molt sincer a l'hora d'assegurar que Ana María ha mentit durant les últimes hores. Raval coneix de sobres Ana María Aldón i és que el paparazzi va treballar durant força temps al costat d'ella a 'Viva la vida' .

Ha deixat clar que Aldón té un 'modus operandi' que és revelar detalls privats de la seva vida familiar a alguns periodistes del programa. Amb tot, aquests detalls eren escoltats i més tard revelats al plató de televisió.

Diego Arrabal destapa la cara més oculta de la dissenyadora andalusa

Diego Arrabal no s'hi ha quedat perquè ha afirmat que Aldón ha acordat amb Paloma García-Pelayo donar-li aquesta informació perquè ella la destapés a la televisió. I així, l'andalusa tirava per terra una suposada clàusula de confidencialitat que hauria exigit Ortega Cano a l'hora de signar el divorci.

Diego Arrabal i Ana María Aldón
Diego Arrabal ha destapat la veritat sobre Ana María Aldón | Catalunya Diari

«Ara que Paloma ja li ha obert la veda, ara Ana María pot explicar el que vulgui. Segur que aquesta setmana o la que ve la veiem en una portada», assegurava el paparazzi.

La veritat és que Diego Arrabal té més clar que mai que Ana María Aldón ha filtrat moltíssimes informacions que després s'han explicat als platós. Sobretot, les nombroses polèmiques familiars que l'han tingut com a protagonista tant a ella com a José Ortega Cano, i fins i tot a la filla del torero, Gloria Camila.

Ana María hauria estat gravada pels seus propis companys de 'Festa'

Per si no n'hi hagués prou, Arrabal ha posat entre l'espasa i la paret a Ana María perquè el cap de setmana passat la dissenyadora andalusa hauria tornat a anar-se'n de la llengua. I li hauria explicat a diversos companys del programa diverses intimitats que afecten Ortega Cano.

Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa
Ana María Aldón en el punt de mira | GTRES

El cas és que el paparazzi afirma que Ana María ha estat gravada per algun d'ells i que aquests àudios podrien sortir a la llum abans del que pensa.

Una situació molt complicada per a Ana María, que veurem com es defensarà el cap de setmana que ve d'aquestes informacions que la posen al punt de mira. I que segur han fet enfadar a José Ortega Cano després de firmar definitivament el divorci amb la televisiva.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp