Ana María Aldón, la parella d'Ortega Cano, al descobert

La futura esposa es casarà per segona vegada, té una filla i és propietària d'una fruiteria

Ortega Cano y Ana María se casan en julio de 2018.
Queden pocs mesos per la boda entre Ana María Aldón i José Ortega Cano | Cedida

La vida d'Ana María Aldón, després de sis anys de relació amb José María Ortega Cano, continua sent tot un misteri pels periodistes. A falta de tan sols uns mesos perquè se celebri l'enllaç entre la parella, són molts els enviats especials que passegen per Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, per tal d'aconseguir informació sobre l'originària de la localitat, encara que de moment ha estat inútil.

«Per molt que us quedeu aquí, ella no apareixerà. Fa 15 dies que no la veig per aquí», indica una veïna de la localitat, aconsellant a reporters i càmeres que abandonin la insistència per tal de trobar una exclusiva prèvia a la boda. De moment, la informació coneguda sobre Aldón és limitada, pràcticament nul·la, encara que les dades recollides permeten fer una primera anàlisi sobre qui es convertirà en la dona d'Ortega Cano.

Les paraules del torero

Imagen de Ortega Cano y Ana María Aldón.

Ana María Aldón, una dona per descobrir | Cedida

 

Una de les poques referències amb les quals compten són les paraules que el mateix Ortega Cano ha utilitzat per descriure a la seva parella: «És una dona treballadora, independent i molt normal. És veritat que no ens coneixem des de fa molt temps, però puc assegurar que em veu amb molt bons ulls i que em té molt d'afecte».

De la mateixa manera, el futur espòs va reconèixer que la seva relació no es pot comparar amb la que va gaudir amb Rocío Carrasco, ja que va admetre que «mai podré oblidar a la meva dona». De la mateixa manera, va assegurar que «sempre estarà en primer lloc al meu cor», encara que va acabar acceptant que «com a home, em sento una mica sol».

Propietària d'un negoci propi

D'altra banda, es coneixen certes informacions sobre Ana María Aldón, com és la seva professió: La dona compta amb una fruiteria al seu municipi, un negoci que li ha permès mantenir a la seva família, doncs després de diverses relacions infructuoses, ha hagut de tirar endavant a la seva filla de manera independent. La jove, ara adolescent, du el mateix i gaudeix d'una gran relació amb Gloria Camila Cano

Les relacions del passat

Una altra informació sobre Aldón que ha sortit a la llum és el seu currículum amorós. Aquest està encapçalat pel jove amb qui va tenir la filla, Ana María Aldón, la qual no va ser reconeguda pel seu pare. No es coneix la identitat de l'home, però és evident la seva rellevància, ja que la fillastra d'Ortega Cano compta amb un desconegut progenitor.

Posteriorment, la futura esposa va passar per un matrimoni, que segons comuniquen fonts properes a ella, no va sortir com s'esperava. Després d'això, va tenir diverses relacions sentimentals, entre les quals es destaquen la que va gaudir amb un noi d'ètnia gitana i la que la va relacionar amb un altre torero, el qual va ser el previ a l'arribada d'Ortega Cano.


Comentaris

envia el comentari