Ana María Aldón

Ana María Aldón, preocupada en enxampar a la seva filla parlant del càncer i insultant

Ana María Aldón ja no pot tenir més fronts acumulats a la seva vida

Ana María Aldón ocupa l'actualitat una setmana més. Allò que al principi Aldón buscava amb insistència, és a dir, la popularitat i la fama, sembla que ara se li està travessant.

La dissenyadora va sortir de Supervivientes amb les prioritats vitals una mica alterades i amb ganes de canvis a la seva vida. Canvi de look, nova imatge i nous amics. La sempre temptadora oferta de treballar a la televisió trucava a la seva porta i amb el seu 'sí' començava el seu malson.

Ella mateixa va ser qui va insinuar que a casa seva hi havia problemes amorosos amb Ortega Cano. La bola de neu va anar creixent i les filles de la parella, Gloria Camila i Gema, van anar afegint neu perquè es convertís en allau.

Ja fa unes setmanes que els ha passat per sobre i els ha deixat a tots sense alè. Almenys, Ortega Cano i Ana María, cansats, en tractament psicològic i pensant en què fer amb el seu matrimoni i amb la seva vida quan passi l'estiu.

Ana María Aldón es refugia en el seu fill

Ana Maria Aldón no vol parlar més amb la premsa, malgrat que la persegueixen dia i nit per saber com es troba. El torero, per la seva banda, intenta seguir amb la seva rutina, però els nervis davant la persecució mediàtica esgoten la seva paciència i ja acumula diversos exabruptes contra els reporters.

L'un i l'altre guarden les formes pel benestar del seu fill petit, José María, però saben que la seva relació s'aguanta per un fil. Quan un és a Costa Ballena, l'altre es queda a Madrid. Difícilment es creuen i, quan ho fan, el silenci i el dolor fan acte de presència.

Gema Aldón
Ana María Aldón està horroritzada pels comentaris de la seva filla a les xarxes. | Telecinco

Ana María està amb José María, que també passa temps amb el seu pare i intenta portar millor la situació, en companyia del nen. Si no fos per ell, segurament aquesta separació, si més no temporal, ja estaria més que signada.

La gran incògnita que té Espanya en suspens és, doncs, saber si es donaran una segona oportunitat o se separaran definitivament.

Ana María Aldón i els insults que poden girar-se'n en contra

Els que sembla que no tenen inconvenients per seguir parlant del tema, fins i tot conscients que no contribueixen gens a la seva solució, són les filles. Tant Gloria Camila com Gema han guanyat un bon grapat de diners revelant secrets domèstics i segueixen amb ganes de fer-ho.

Gloria Camila ha fitxat pel Programa del verano i ara, després d'ajudar a sembrar el caos a casa seva, se'n va de reality. Gema Aldón actua diferent: ha estat molt de temps callada, però quan ha parlat ha fet tremolar els fonaments familiars.

Després de les seves sonades aparicions a Lecturas i Viernes Deluxe, Gema segueix responent als que l'ataquen per xarxes socials. Ho ha fet de males maneres, cosa que ja li ha valgut una pluja de retrets.

Així doncs, s'ha desfogat contra els qui la critiquen per anar als programes i ficar zitzània. «Quanta valentia, patètiques, vostès sí que haurieu de patir un càncer a la llengua per mal parlades», ha etzibat a una usuària.

Una altra dona qüestiona la boda d'Ana María i Ortega on Gema respon que «jo soc embalsamadora, patètica, per si ets una mica sorda o no llegeixes bé les coses t'ho repeteixo de nou».

La filla d'Aldón s'ofèn prou si la critiquen per xarxes i no té objeccions a contestar amb males formes, com es veu. «I si visc dels famosos, és el que hi ha. Enveges que això ho vols tu i et menges una m**da».

Gemma i Gloria tenen estils diferents, però la seva finalitat és la mateixa.

▶️ Vídeo del dia