Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón

Ana María Aldón rep un missatge de Gloria Camila que ho canvia tot

La teruliana ha demostrat aplom i fermesa en un moment molt complicat de la seva vida

Ana María Aldón habitualment fa de portaveu del seu marit, José Ortega Cano, a 'Viva la vida', programa on col·labora. És una dona serena i prudent a qui li costa alterar-se.

A 'Viva la vida' sovint ha de donar la versió 'oficial' del que passa a casa seva i dels conflictes familiars. Li costa parlar, però les poques coses que diu sempre estan carregades de significat. Aldón és, doncs, una veu autoritzada.

A causa del moment delicat que viu la família, en l'última aparició televisiva que ha fet, Aldón no s'ha mostrat diferent.

I és que va haver de fer referència a les al·lusions que Rocío Carrasco va llançar sobre el passat d'Ortega Cano durant l'emissió de 'Montealto: regreso a la casa', l'espai que ara protagonitza els divendres a la nit per a homenatjar la figura de la seva mare, Rocío Jurado.

Aldón va assegurar que el seu marit «estava molt tranquil i tenia la consciència molt tranquil·la». Gloria Camila, filla del torero, també és habitual als platós de Telecinco i també ha parlat d'aquest tema.

En aquest últim episodi de 'Montealto' van sortir a la llum noves informacions que van destapar contradiccions i incoherències en les versions que fins ara mantenia la família mediàtica de la Jurado.

Es van mostrar vídeos d'hemeroteca, en què Rosa Benito i Ortega Cano defensaven Rocío Carrasco, i després van aparèixer fragments d'una forta discussió televisada entre el destre i Antonio David Flores, l'ex de Rociíto.

Ana María Aldón defensa la seva família davant de Rociíto

El torero defensava amb dents i ungles la seva neboda. Es van mostrar declaracions de Rocío Jurado en què assegurava que Antonio David havia sigut infidel a la seva filla i l'havia maltractat.

Què ha canviat perquè ara contradiguin una documentació legal i provada i unes paraules que ells mateixos han pronunciat?

Davant de tot això, Rociíto va titllar de «manada de males bèsties» tota aquesta part de la família, que clarament estaven canviant les seves declaracions, mentint descaradament i abandonant-la.

A més, va demostrar que, tot al contrari del que sempre s'havia dit, ella no estava sola.

Vam poder veure per primera vegada declaracions de la família no mediàtica. La filla de Rocío Jurado va presentar la part de la família que sempre li havia donat suport i que ho seguia fent.

Aquests van explicar que fins avui, els Mohedano s'han aprofitat de les propietats que pertanyen a Rociíto, i d'ella van dir que mai ha estat sola.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco estan lluny de reconciliar-se | Catalunya Diari

Gloria Camila canvia de posicionament

Gloria Camila, la germana de Rociíto, sempre havia estat de part d'Antonio David. Si més no, fins ara.

Aquesta setmana, en què ha complert 26 anys, va reaparèixer a 'Ya son las ocho', programa on col·labora habitualment. Fins aleshores, s'havia mantingut en silenci i encara no s'havia pronunciat sobre les aportacions sorprenents de la docusèrie de Rociíto.

Davant de les preguntes que li van fer a plató, va contestar que era el seu aniversari i que volia tenir un dia tranquil.

Gloria Camila no va voler entrar en conflicte ni respondre en profunditat. A més, va confessar que encara no havia vist l'episodi sencer de 'Montealto'.

I és que el programa va emetre els fragments més representatius de la baralla que van tenir els implicats.

Gloria Camila no va dubtar a comentar com s'havia sentit veient les imatges i que havia canviat d'opinió pel que fa a certs temes.

En concret, va ser bastant contundent amb Antonio David i amb el paper que ha tingut en tota aquesta història.

Gloria Camila llança un missatge a Ana María i a Ortega Cano

Després de l'emissió dels fragments del vídeo, la col·laboradora es va mostrar totalment sorpresa i indignada amb l'actitud d'Antonio David contra el seu pare, Ortega Cano, i contra Rocío Jurado.

Va confessar que no era conscient de tot el que havia passat durant aquells anys: «Hi havia moltes coses que desconeixia. Ara les veig i em semblen lamentables, i fins i tot m'avergonyeixen, com també algunes actituds».

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Antonio David Flores
Malgrat tot, Gloria Camila i Antonio David segueixen estant en contacte | Catalunya Diari

A més, va declarar el següent «Vaig veure la baralla que va tenir amb el meu pare a 'Salsa Rosa', i em sembla horrible. L'havia vist a trossos, no tota, igual que tampoc havia vist els sobres amb la lletra de la meva mare. Són coses que no havia vist tan en detall».

Sobre els fragments en què sortia Antonio David, va reconèixer que «si hagués viscut tot això, no tindria relació amb ell» .

No obstant això, la filla de la cupletista va deixar clar quines prioritats té.

Va recordar que Antonio David, per sobre de tot, «és el pare dels meus nebots, que són les persones que més m'importen en aquesta història».

No sabem si aquesta declaració pot justificar que Gloria Camila continuï estant en contacte amb Antonio David.

Els documents incontestables que va veure podrien ser un punt d'inflexió perquè deixin de tenir relació.