Ana María Aldón

Ana María Aldón revela entre llàgrimes les pitjors pors d'Ortega Cano

Ana María Aldón travessa un dels pitjors moments de la seva vida

Ana María Aldón tornava a Viva la vida quatre setmanes després que reaparegués per última vegada al plató de Telecinco. L'espai d'Emma García estava expectant per conèixer la reacció de la dona d'Ortega Cano. I tot després de l'entrevista que va oferir al programa Déjate querer, 24 hores abans de tornar a l'espai on col·labora cada setmana.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón està passant per un moment delicat | Mediaset

Eren moltes les preguntes que els col·laboradors i la mateixa Emma volien fer a l'andalusa. En tenien ganes, després de mantenir un silenci que es va allargar massa i pel qual molts es van preocupar seriosament.

Ana María Aldón dona la cara a 'Viva la vida' després de setmanes sense anar-hi

Això sí, alguns tertulians no van voler deixar passar que Ana María Aldón no reaparegués a la televisió al programa que li paga i que acceptés l'oferta de l'espai de Telecinco presentat per Toñi Moreno.

Ana María va explicar a Viva la vida que el seu representant, Fernando, li va proposar anar a Déjate querer perquè volien fer «una cosa molt bonica» amb la seva filla Gema.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano ha vist com Ana María Aldón ha trencat el seu silenci | GTRES

El seu argument, però, no va acabar de convèncer del tot col·laboradors com José Antonio Avilés, Raquel Bollo i Isabel Rábago. La veritat és que Ana María, més enllà de confirmar que està en un moment personal i anímic realment baix, va assegurar que no pensa a separar-se d'Ortega Cano. Sí que desitja, però, que canviïn les coses al seu matrimoni després de tot el que ha viscut els últims mesos.

Emma García i l'emotiu comiat a la seva companya de treball

Després d'una entrevista en què no han volgut ser especialment durs amb la dissenyadora de Sanlúcar, Emma García li ha dedicat unes paraules. Ho ha fet minuts abans que finalitzés l'antepenúltim espai de Viva la vida.

I és que com tots sabem des de fa setmanes, el pròxim 24 de juliol serà l'última vegada que s'emetrà l'espai dirigit per Raúl Prieto. Serà substituït de forma imminent pel nou format que es diu Ya es verano.

Emma García seriosa
Emma García va dedicar unes boniques paraules a la dona d'Ortega Cano a 'Viva la vida' | Telecinco

«Per mi ha estat una entrevista complicada. Entrevistar una persona que no es troba bé, però vol respondre, m'ha estat difícil d'interpretar. Però he entès que no ets en el teu millor moment i estàs lluitant per mantenir-te com una lluitadora i una guerrera» , començava la basca.

«Has fet un enorme esforç per estar aquí com a col·laboradora, podries no haver vingut, però has estat valenta i has donat la cara».

«Tant de bo quan et recuperis, en un altre programa on estiguem més endavant, tornem a retrobar-nos i puguem parlar de tot. Aquí podràs ser contundent, clara… Com ets tu. Si et serveix d'alguna cosa, a mi no m'has defraudat» , li ha comunicat Emma García.

«Estic contenta d'haver escollit ser persona amb tu» 

Emma García li ha exposat que al format encara li queda un darrer cap de setmana i li ha demanat que pensi a acompanyar-los aquest últim dia. «El cap de setmana estarem aquí i tant de bo que puguis estar bé per estar aquí durant els dos últims programes. Estic contenta perquè de vegades cal triar entre ser persona i periodista, i estic contenta d'haver triat ser persona amb tu. Cuida't» , li ha confessat Emma.

A més, mirant els seus companys i el públic allà present, ha dit el següent. «Quan veus persones que aprecies i que estan fent un esforç per estar aquí sense cobrar ni un cèntim, doncs a mi m'agrada que això se sàpiga» , ha finalitzat.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones