IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana María Aldón se'n va de la llengua i revela un secret picant d'Ortega Cano

Glòria Camila Ortega no ha rebut gens bé les revelacions d' Aldon

José Ortega Cano i la seva dona en l'esdeveniment de moda
José Ortega Cano de ben segur no ha rebut gens bé aquesta revelació | Cedida

Tot i que Ana María Aldon ha volgut mostrar durant el seu concurs el màxim de respecte cap al seu marit José Ortega Cano, fins i tot demanant als seus companys que es referissin a ell com «mestre», ara ha estat ella mateixa qui ha volgut saltar-se tots aquests protocols i desvetllar les dades més íntimes de la seva parella, sense importar-li la imatge que es podia estar donant fora del concurs.

A Ortega Cano no li agrada parlar de la seva vida privada

Sense cap mena de dubte, la revelació d'aquestes dades no agradarà per res al protagonista, ja que aquest és molt gelós de la seva privacitat i això va totalment en contra de la imatge que ell mateix vol mostrar feia el gran públic. Ana Maria no ha dubtat a compartir amb les seves companyes de 'Supervivientes' moltes dades íntimes del taurí i que a més, han despertat molt d'interès entre aquestes.

Aldon explicava que el seu marit, Ortega Cano, va molt ben servit. Referint-se a la gran grandària del seu membre viril, així com ha fet referència a les grans dimensions dels seus testicles. No contenta amb això, també ha revelat que el seu marit és molt bon amant i que està molt satisfeta.

Ana María Aldon buscarà un altre nadó quan acabi el concurs

Juntament amb la revelació d'aquestes dades, la supervivent ha dit que quan acabi aquest concurs, la seva intenció és buscar un altre fill amb Ortega Cano i ha afirmat que si no ho fan just quan acabi el programa, ja no ho faran. Finalment, Ana maria ha afegit que el seu marit apunta molt bé, el que ens fa creure que els serà fàcil gestar aquest nou nadó.


Comentaris

envia el comentari