Ana María Aldon

Ana María Aldón trenca el silenci després de ser condemnada per un frau

La dissenyadora de moda haurà de pagar 4.800 euros al dissenyador Emilio Salines

Ana María Aldón està travessant un dur tràngol professional a causa d'haver estat declarada culpable per incomplir un pacte sobre l'autoria del disseny del seu vestit de noces. L'any 2018, poc després del seu casament amb el torero Ortega Cano, 'l'exsupervivent' va ser demandada pel dissenyador Emilio Salines.

Ana María Aldón perd la batalla judicial contra Emilio Salines

El reconegut modista assegurava que ell i Ana María Aldón havien arribat a un acord en el qual ella havia de detallar l'autoria del vestit a l'exclusiva del casament. Segons va poder demostrar el demandant amb testimonis i proves, aquest acord verbal sí va arribar a existir i Ana María Aldón no va complir el tracte. D'aquesta manera, la dona del torero ha estat condemnada a pagar Emilio Salines la quantitat de 4.800 euros, una xifra elevada tot i que el modista sol·licitava just el doble.

Ana María Aldón s'ha mostrat visiblement molesta amb aquesta derrota judicial. Després de conèixer-se la sentència, 'l'exsupervivient' va ser enxampada, per les càmeres, molt disgustada davant la decisió de tribunal. «No és molt justa», ha indicat la dissenyadora als reporters, segons podem veure al vídeo publicat per 'Lecturas'. Aquesta situació podria fer que a Ana María recorregués la sentència i retardés el pagament de la indemnització fins que hi hagi una sentència ferma.

El dissenyador Emilio Salines, satisfet amb la victòria

Mentrestant, l'altra cara de la moneda es mostra satisfet amb la victòria, ja que Emilio Salines ha concedit una entrevista a 'Europa Press' on es mostra molt content perquè els tribunals li hagin donat la raó. «Que es reconegui tota la feina que vam fer aquí, que tota la feina era nostre, i que hàgim pogut demostrar fins i tot que els vestits estaven inspirats en dos vestits de la meva col·lecció, que no eren dissenys seus, que no havia participat en el treball... Bé, doncs satisfet la veritat», ha assenyalat el dissenyador.

Encara que és conscient que Ana María Aldón pot recórrer la sentència, el modista es mostra tranquil i no pensa fer cap pas fins que llegeixi en profunditat la sentència. «No ho sé, això ja és decisió d'ella personal. Jo us insisteixo, fins que no em reuneixi amb l'advocada, llegeixi la sentència i sàpiga els paràmetres que hi ha, ja decidirem. Gràcies», ha sentenciat Emilio Salines.