Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón anuncia el trencament i accepta que res tornarà a ser igual

La dissenyadora viu les seves hores més baixes fins ara

L'actitud d'Ana María Aldón comença a preocupar als seus éssers estimats. I és que les seves darreres decisions no només l'afecten a nivell personal, sinó també professional.

Des de Viva la vida anunciaven que la dissenyadora tenia un motiu de pes per absentar-se de la televisió. «El seu metge li ha recomanat que s'allunyi de la televisió», explicava Emma García, donant a entendre que Aldón s'havia posat en mans de professionals per tractar-se.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ha pres decisions dràstiques que afecten el seu futur professional| Telecinco

«No està per prescripció mèdica. Era el que necessitava», detallava la presentadora. D'aquesta manera, deixava clar que la dona d'Ortega Cano està malament, però espera poder recuperar-se com més aviat millor.

«El més important és que vol i pot sortir. Que es prengui tot el temps que necessiti. Li volem transmetre tot l'afecte del món», assegurava Emma García.

«Ella sempre ha dit que no volia arribar aquí. No volia tornar a medicar-se. Ha estat lluitant i lluitant setmana rere setmana per no arribar-hi», apuntava Terelu Campos.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío'| GTRES

Per si no n'hi hagués prou, en les últimes hores, Ana María ha decidit prescindir també del seu representant, Marc Florensa. El català compta amb una llarga trajectòria i ha estat la responsable de l'èxit a les xarxes de perfils com el de Gema López, Raquel Bollo, Belén Esteban, Rosa Benito o la mateixa Anabel Pantoja.

Justament per això, s'ha mostrat molt sorprès amb l'actitud d'Aldón. «Estic molt perdut. M'he assabentat per televisió que ja no treballava amb mi. Fa 15 dies que no puc contactar amb ella», deia sorprès.

Ana María Aldón trenca amb el seu representant de manera inesperada

«Jo li tinc moltíssim afecte i espero que tot sigui producte de la situació en què està i que no sigui com s'està explicant. Vull que m'ho expliqui, perquè encara ningú s'ha posat en contacte amb mi», ha confessat Florensa.

Segons sembla, va ser el passat 22 de juny quan la dissenyadora es va posar en contacte per última vegada amb el seu entorn professional per comunicar-li la seva imminent marxa a Cadis.

Això obligava el seu representant a cancel·lar una gran quantitat de projectes. «He hagut d'avisar les marques per anul·lar coses que ja estaven tancades perquè és impossible contactar amb ella», detalla el representant.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano i Ana María Aldón a la Sálvame Fashion Week | Mediaset

«Tenim contractes i assumptes pendents per als propers tres mesos que no sé com acabaran perquè no en tinc informació», s'ha lamentat el català, que es mostra força desconcertat amb el comportament de la seva representada.

De fet, Marc continua esperant una explicació de part de la dona d'Ortega Cano. Tot i que aquesta situació pot ser deguda a un acord entre la dissenyadora i el seu marit, que li hauria exigit deixar la televisió per salvar el seu matrimoni. Cosa a la qual hauria acabat accedint després de veure's capficada a tantes polèmiques i posar en joc l'estabilitat familiar.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María | Europa Press

Ana María deixava molt clar a les seves xarxes socials que l'únic lloc on se sentia segura era amb la seva filla Gema i la seva neta, a la qual adora. «La meva vida, de què no es parla, de la qual pocs saben i per la qual dono fins a la meva última gota de sang», compartia emocionada.

De fet, la jove no ha dubtat a donar la cara per ella i amenaçava directament Ortega Cano de parlar i explicar tots els menyspreus a què havien sotmès la seva mare.

Per tant, del que no hi ha dubte és que la parella afronta la seva pitjor crisi fins ara, cosa que els podria portar a prendre camins separats. Segons confirma el seu voltant, ni Ortega Cano ni Ana María estan disposats a cedir, cosa que ha donat lloc a seriosos enfrontaments.